'

Her lige et par ord ang. salg af killinger.

Alle killinger bliver solgt u/tavle, men tavlen er kendt af mig....

Man kan reservere en killing for 5oo,- kr. som selvfølgelig bliver fratrukket prisen, når killingen afhentes. Skulle det vise sig, at der mod forventning skulle være noget galt med killingen ved dyrlæge-tjekket ca. en uge før afrejse- tidspunktet, som er uhelbredeligt eller arveligt, betales pengene selvfølgelig tilbage.

Alle killinger vil blive dyrlæge tjekket, ormebehandlet og have fået den første vacc. inden afrejse. De vil blive loppebehandlet hvis det findes nødvendigt. De vil også få en sundhedsbog og madpakke med af det mad, som de plejer, at få her hos os. Vi fodrer med Royal Canin babycat og Maine Coon Kitten. Desuden medfølger en DVD med billeder af killingerne fra fødsel til salgstidspunktet.

Vores katte er i hele huset og er en del af familien. Når missemor nærmer sig termin, bliver hun isoleret på et værelse for sig selv, så hun får ro og der vil hun være til killingerne er ca. 3 uger. Derefter vil missemor og killinger blive flyttet ned i vores stue i en kravlegård hvor de vil være til killingerne er blevet renlige for derefter, at være over hele huset. De vil dagligt være i hænder og blive vejet hver dag i de første par uger. Senere vil de blive vejet 1 gang ugentlig. De vil altså være vant til alle dagligdagens lyde osv. og blive socialiseret på alle leder og kanter, så godt som muligt, så de er robuste og klar til at klare sig, videre her i livet.

Vi bestræber os på altid, at have sunde og raske killinger og katte og vi bruger Ribe egnens Dyrlæger.( Tidligere Ribe Dyreklinik ) Det gør vi fordi, vi synes, der er rigtig mange dygtige dyrlæger, også nogle med specialer.

Dyrlæge Christina, som lavede tjek af mit første      Dyrlæge Anne Lise, som tog imod Tyson, da han  

kuld killinger :-) Også B-kuld :)                                  havde brækket sit ene ben.

                                      Dyrlæge Jens, som opererede Tyson's brækkede ben.

Jeg vil også gerne hjælpe den nye killinge/katte-ejer, hvis du/I har spørgsmål. Min telefon (eller mail) er til hver en tid åben for evt. spørgsmål og ingen spørgsmål er dumme.

Køber er selvfølgelig velkommen til, at besøge sin killing i vente tiden og jeg kan også maile billeder undervejs.

Prisen for en Maine Coon killing er...  - 2500,- kr.

Forbeholder mig ret til at afvise køber da killinger og katte er, som mine egne børn og kun det bedste er godt nok.

Her er lidt stof til eftertanke <3

 1. Mit liv varer kun 20 år. Enhver adskillelse fra dig betyder sorg for mig. Tænk over det, når du anskaffer mig.
 1. Giv mig tid til at forstå, hvad der er du forlanger af mig.
 1. Gør mig tillidsfuld - du er hele mit liv
 1. Vær ikke vred på mig længe ad gangen og spær mig ikke inde som straf.
 1. Du har dit arbejde, dine fornøjelser, dine venner. Jeg har kun dig.
 1. Tal med mig - selv om jeg ikke forstår dine ord, så forstår jeg når din stemme gælder mig.
 1. Ved du, at jeg aldrig glemmer hvordan man er mod mig?
 1. Før du slår, så tænk på at mine skarpe tænder og klør med lethed kan flå din hånd, men jeg bruger ikke min magt
 1. Når du bliver irriteret på mig, fordi du selv har travlt, så tænk på at jeg måske har ondt i maven, måske lå for længe i solen eller måske bare er træt og ked af det
 1. Tag dig af mig når jeg bliver gammel. Også du bliver gammel.
 1. Vær hos mig når jeg har det svært. Alt bliver lettere fordi jeg har dig. Jeg elsker dig.

_______________________________________________________________________________________________

Bekendtgørelse om overdragelse af kattekillinger.

I medfør af § 11, stk. 1, og § 28, stk. 5, i dyreværnsloven, jf. lovbekendtgørelse nr. 1343 af 4. december 2007, som ændret ved lov nr. 499 og 500 af 12. juni 2009, fastsættes følgende:

§ 1. Med bøde straffes den, der sælger eller på anden måde overdrager eller køber eller på anden måde erhverver kattekillinger, hvis levering af kattekillingerne sker, inden de er 12 uger gamle. På samme måde straffes den, der fra udlandet indfører kattekillinger, der er under 12 uger gamle.

Stk. 2. Reglen i stk. 1 finder ikke anvendelse, når der er tale om en samlet overdragelse, erhvervelse eller indførsel af moderdyr og killinger, eller når moderløse killinger indleveres til dyreinternater eller overdrages til en ammekat.

§ 2. Justitsministeriet kan meddele dispensation fra denne bekendtgørelse, hvis hensynet til moderdyrets og killingernes velfærd taler for det. Dispensationen kan gøres betinget af nærmere angivne vilkår.

§ 3. Bekendtgørelsen træder i kraft den 15. november 2009.

Justitsministeriet, den 29. oktober 2009

Brian Mikkelsen

Zindy med C-kuld 2010.

Gabby med D-kuld 2010.

Mindy med E-kuld 2011.