Vores længe ventede løbegård er under opførsel :)

  '

Vi synes vores misser skulle have mulighed for, at komme ud i den friske luft, så nu er Niels Jørgen gået i gang med det helt store projekt : Løbegård...

Den er stadig under opførsel og vi vil lægge billeder ind efterhånden, som det skrider frem.

Man kan se på billederne længere nede, at vi har gjort klar til, at dele løbegåden i to, med en skydedør. Det gør vi, fordi vi snart får vores engen hankat og så kan det godt være, vi får brug for et rum til isolering af en hunkat i løb, som måske ikke lige skal parres eller vi kan bruge den til parring :)

Status 27.09.2010.

Lige nu sker der ikke det store, arbejdsmæssig i løbegården, men vores misser er SÅ glade for at være derude og det er jo hovedsagen.. Hvornår den så bliver helt færdig er knap så vigtigt :))

Status 26.04.2011.

Så er løbegården næsten helt færdig :) Vi har fået lagt fliser her i påsken og nu mangler vi kun, at få sat tråd på skillevæggen og få lavet skydedøren der til også. Nye billeder længere nede.

Status 06.05.2011.

Nu er løbegården færdig og nu har vi mulighed for, at isolere en kat eller Harley kan få "damebesøg" hvis det bliver aktuelt :) Der kommer lidt flere hylder og lign. hen ad vejen, men som det er nu, er det rigtig fint og kattene nyder at være derude :)