Lidt om os.

  '

Hvem er vi:

Yvonne Amorsen

Vejrup Storegade 50

6740 Bramming

Tlf. 2857 0995

Ny Email:

yvonne@coon-amore.dk

 

Niels Jørgen Amorsen

 

Tlf. 2574 1183

Email:

niels@coon-amore.dk

Vi er et ægtepar, årgang '62 og '64. Vi elsker katte og især jeg, som er herhjemme til daglig, bruger næsten al min tid på dem. Man kan nok sige efterhånden, at kattene er min store hobby.

 

Det startede for snart 8 år siden, da vores ene datter havde anskaffet sig en killing, kort tid efter hun var flyttet hjemmefra, men det viste sig hurtigt, at hun egentlig ikke rigtig havde tid til den. Ja så flyttede den hjem til os (det er Mulle) og i dag har vi 14 katte. To huskatte og én Norsk Skovkat, som alle er neutraliseret og de sidste 11 ankomne i familien, er Maine Coon's. 7 hunkatte og 4 hankatte. 

 

Lidt om, hvor i landet vi bor. Vi bor i vestjylland i en lille landsby, som hedder Vejrup. Nærmeste større by er Esbjerg eller Ribe (ca. 25km til begge). Vi bor kun 3 km fra nærmeste motorvejs-af/tilkørsel (nr. 71 ). Så vi er nemme at finde :-) 

Hvis du/I har spørgsmål ang. vores katte/killinger, så er jeg næsten altid at træffe på telefonen eller skriv en mail og jeg vil svare så hurtig som muligt.

 

 

Fra vores bryllup lørdag d. 2. april 2011.