'

12.07.2014. > Ja jeg får ikke skrevet meget herinde,

men vil lige se om ikke jeg kan få tid til det af og til. Der er sket så meget negativt, siden nytår, så jeg ikke havde overskud til, at sætte mig og skrive om det også. Vi har mistet en del katte og det har været meget hårdt ved mig. Men nu prøver vi at kigge fremad igen og jeg skal prøve om jeg kan følge med her i dagbogen også :)

Snehvide har sit første kuld og er en rigtig god mor. Den ene er reserveret og 3 hvide drenge søger nye kærlige hjem. Alicia har også sit første kuld og én er også reserveret her og 3 killinger søger nyt kærligt hjem. I kan se mere under X- og Y-kuld. Ofelia har termin d. 15. juli, så det kan ske hvornår det skal være, fra nu af. Samson er far til dette kuld og det blev hans sidste kuld. Han døde desværre, da han blev bedøvet, fordi han skulle have hans pels trimmet af pga. knuder. Om han ikke kunne tåle bedøvelsen eller om han lavede en fejl synkning ved vi ikke, men væk var han.... :'(

Vi mistede også Penny, da hun var højdrægtig, til en blodprop :'( Vi havde også fået en ny pige hjem, som desværre viste sig at være syg og hende måtte vi også give fred :'( Så det har været et hårdt forår, herhjemme :(

Så til det positive :) Først en lille sjov historie :) Jeg fandt en killing, som lige var drømmefarven, som jeg købte for penge jeg havde fået i fødselsdagsgave. Vi døbte hende Rosa og da vi så skulle have hende vaccineret hos dyrlægen fandt vi desværre ud af, det ikke var en pige, men en dreng ;) Desværre skal vi ikke have flere drenge og heller ikke flere kastrater, så jeg måtte desværre skynde mig og finde ham et nyt hjem og det fandt vi også hurtigt <3 Han blev så døbt Romeo og lever nu et dejligt katte liv på Langeland :) Dem jeg havde købt af havde så sjovt nok en yngre udgave magen til, som altså skulle være en pige, så nu har vi fået en ny Rosa <3 Hun er ikke så gammel endnu, men skal nok snart få lagt billeder ind af hende :)

Vi havde også en killing til gode, ved nogle venner, som fik en killing fra os, for laaaang tid siden og hende har vi også fået hjem <3 Hun hedder Vanessa og skal også nok snart lægge billeder op af hende <3 Sidst, men ikke mindst, så har vi fået en af Samsons sønner, som skulle blive en tro kopi, af sin far. Heldigt for os, havde en fremmed hunkat været på besøg hos Samson ca 15 uger før Samson døde og der var lige en dreng til os, som ligner sin far, så han er også lige flyttet herhjem, for en uge siden. Han er stor allerede nu, så vi har en forventning om, han bliver lige så stor, som sin far <3 Men fælles for alle 3 nye, så er de bare rigtig dejlige af sind <3 Det er det vigtigste for os <3

09.01.2014. > Jeg har ikke skrevet herinde i meget

lang tid, fordi jeg har været syg. Jeg har det nu meget bedre igen og kan så fortælle, at der er sket rigtig mange ting de sidste 2 mdr. Alle killinger fra S og T-kuld er rejst ud til deres nye familier. Maggie og Gabby har også fået nye familier, hvor de kan nyde deres pension. Sidst, men ikke mindst så fødte Zindy i december hendes sidste kuld. 3 flotte killinger hvoraf de 2 allerede er reserveret og kun skønne lille Una mangler nyt hjem. Synes det går stærkt. De er ikke engang 5 uger endnu :)

Så venter Lotus sit første kuld og hun har termin d. 20. januar. Honda er faderen og jeg er meget spændt på denne parring :) Mere herom når hun har født :)

09.11.2013. > Meget er sket, siden jeg skrev sidst

selvom det kun er godt en uge siden. Desværre så fødte vores skønne Maggie for tidligt, lørdag d. 2. nov. :( Ikke nok med det var for tidligt, men hun kunne heller ikke få veer nok til at presse dem ud, så vi tilbragte mange timer ved dyrlægen hvor hun fik ve-stimulerende medicin... Trods medicinen, ville der ikke rigtig komme skred i det, men da hun havde det godt nok, tog vi hjem igen og så tiden an.... 7 killinger var der i hende i alt, men 3 var dødfødte... de andre 4 levede 2 - 3 dage, hvor de fik flaske af mig, da de ikke havde kræfterne til at sutte selv, men de overlevede desværre ikke alligevel :( Så vi stod med en Maggie der var meget ked <3 Hun har det dog allerede meget bedre og det tog ikke så lang tid denne gang for hende at komme over. Hun har jo desværre prøvet det én gang før, men der tog det lang tid for hende. At hun føder for tidligt, kan skyldes stress her i flokken og vi havde besluttet inden det her skete, at Maggie skulle på pension efter det næste kuld, netop fordi hun er så stresset her, at det er synd for hende, så hun søger nu et dejligt roligt hjem, hvor hun kan nyde sin pensionist tilværelse, som kælekat...... Det skal være uden små børn og helt uden andre katte og hunde.

De andre killinger trives heldigvis fint og begge kuld er kommet ud af kravlegårdene. De er alle renlige og alle kan også spise selv nu, så vi nyder de små potetramp, når de drøner rundt og spiller tossede :) De er simpelthen bare så skønne alle sammen <3

30.10.2013. > En trist dag for os, da vi

måtte gå den tunge gang i dag, til dyrlægen med vores lille killing Shakira. Hun kunne ikke holde på vandet og det rendte faktisk bare ud af hende hele tiden. Vores dyrlæge mente det var en fejl, de nogle gange ser, at den ene urinleder går direkte ned i skeden i stedet for til blæren :( Så det var bedst for hende at få fred :'( Men det var godt nok hårdt :'( Sov sødt lille Shakira <3 Du vil aldrig blive glemt <3

28.10.2013. > Her går det godt og alle killinger

tager flot på :) Selv lille Smølf vokser fint, sammen med hans nye søskende. De store er lige pt ved at lære at spise andet mad og sikke en grieri de kan lave, men de er nu meget lærenemme, så de kan næsten selv spise nu. Så mangler vi bare de kommer igang med tørfoderet også :)

Både Wilma og Gabby har ikke helt haft mælk nok, så killingerne har fået erstatning ved siden af i noget tid nu, så hver gang de ser mig eller hører min stemme, så skriger de efter mad :)

6 ud af de 13 killinger er allerede reserveret. Det går godt nok stærkt synes jeg. Mon det går lige så stærkt med de sidste :)

04.10.2013. > Ih altså, jeg får altså bare ikke skrevet meget i dagbogen

mere. Beklager altså, men har ikke haft overskuddet til det. Her er jo sket en del, her på det sidste. Vi måtte desværre lægge vores skønne Felix til at sove, den evige søvn, da han havde en meget svær kronisk mundhulebetændelse. Det var meget hårdt, da han havde det aller dejligste sind. Vi nåede ikke selv at bruge ham, men heldigvis nåede min veninde at bruge ham til én af hendes piger, så vi får en skøn efterfølger <3 Felix junior blev født d. 28. september 2013 og når han er 12 uger flytter han herhjem. Han er rød tabby <3 Og vi er meget taknemmelige for aftalen <3 Han er blevet døbt Ducati, da vi holder os til motorcykel-temaet <3

Vi har også reserveret en ny rød med hvid pige, som er født d. 10. september 2013. Hun er blevet døbt Sally og flytter ind når hun er 12 uger <3

Endelig fødte Wilma d. 26. september. endnu et kuld på 8 stk. Denne gang var der dog stor forskel på størrelsen, på killingerne og den mindste har ikke haft nemme vilkår..... Nu hvor Gabby så har født et kuld på 5 stk. har jeg valgt at lægge lille Smølf fra Wilma ned hos Gabby og hendes killinger. Gabby har fuldt ud accepteret den nye og mit håb er, at han kan klare sig bedre her, da hans størrelse passer sammen med hendes nyfødte <3 Mere om dette vil komme <3

01.08.2013. > Meget er sket siden jeg sidst har

skrevet herinde. Alle killinger fra R-kuld er flyttet ud i deres nye hjem og alt går heldigvis godt med dem :) Rufus var her hele 5 uger længere end de andre, så det var rigtig skønt at have ham så længe men også endnu mere svært at sige farvel.

Men inden han rejste, nåede vi lige at få en lille ny pige hjem, som var 2 uger ældre end Rufus og sikke en modtagelse han kunne give hende. Alle de andre skulle jo lige hvæse og sprutte lidt af hende i nogle dage, men Rufus fløj på hende med det samme og sagde "hej, skal vi lege" <3 Så de to nåede lige at få et par uger sammen og tror det var godt for Ofelia, at han var der til at hjælpe hende med at falde til, med så mange nye katte.

Desværre har vi også måttet lægge vores Mini til at sove den evige søvn <3 Han havde tabt sig over længere tid og til sidst tog vi ham til dyrlægen og han fik taget blodprøver, som desværre viste, at han havde blodmangel og at han ikke producerede nye røde blodlegemer. Vi prøvede med medicin, men det havde ingen effekt, så han måtte desværre have fred <3 Vi savner dig Mini og du vil altid være i vores hjerter <3

Endelig så er der to af pigerne der kom i løb og vi har da set parring ved begge, så håber den er i kassen og så skulle der komme liv i huset igen sidst i september <3 Se mere under "killingeplaner"

Sidst, men ikke mindst, så har vi igen i år fået en pleje killing. Tøffe kalder vi ham. Han blev fundet i en skov, helt alene og efterladt, sikkert til sultedøden, så han blev bestemt fundet i sidste øjeblik, da der jo var tørke i sidst uge, så han har i hvert fald ikke kunnet finde vand nogen steder.

Han trives fint nu og skal nok klare den.

14.05.2013. > Jeg ved godt det er længe siden,

men det kniber med tiden til pc nogle gange :) Alt vel herhjemme. Alle katte og killinger har det godt og R-kuld er nu allerede 7 uger gamle. Der skete jo desværre det, at jeg havde taget fejl af kønnet på én af killingerne og det er Ronaldo. Han var solgt, som en pige til avl og køber kunne desværre ikke tage ham, da det viste sig, at det var en dreng. Hun var rigtig ked af det og det var jeg bestemt også. Men vi venter til Maggie forhåbentlig snart kommer i løb og krydser fingre for at hun kommer med en sort smoke pige til Charlotte, i stedet for Roxana/Ronaldo :)

Ronaldo er nu solgt, som dreng i stedet for til nogle meget søde og rare unge mennesker i Nordjylland.

Alicia er også flyttet ind og det går også bare fint. Hun er simpelthen en tro kopi af sin far, vores Honda :) Så hun skulle nok have heddet Dax i stedet for, men nu havde vi valgt Alicia :)

Der er stadig ikke nogen, som er kommet i løb, men jeg håber Wilma snart kommer :) Hun skulle være den første og hun skal parres med Honda når tid kommer. Hvis Gabby trækker den bare en anelse længere, så får hun lov at forsøge med Felix. Så får vi måske et rødt kuld alligevel. Når det bliver Zindy's tur så skal hun ud til den Røde Samson, som Gabby har været ude ved et par gange og så må vi se om det lykkedes.

07.04.2013. > Uh, hvor er det længe siden jeg

jeg har skrevet noget her i dagbogen. Fy fy skamme ;) Jeg er i det hele taget bagud med hjemmesiden her, så vil prøve at rette lidt op på det nu i aften.

Lotus og Penny, som vi jo har beholdt hjemme, fra L- og P-kuldene, er ved at blive store og flotte. De udvikler sig også begge to helt fantastisk, så vi glæder os til de skal indgå i avlen. De har også begge to et helt fantastisk sind.

Frida og Honda blev jo forældre d. 24. marts og Frida havde igen en meget lang og hård fødsel og sikkert også derfor 2 af killingerne faldt fra de første par dage. Vi har derfor bestemt at Frida ikke skal have flere kuld. Hun laver nogle helt fantastiske killinger, men det er hårdt, både ved hende og ved os hver gang, når der hver gang falder nogle fra. 3 af hendes 5 killinger er allerede reserveret, så kun 2 tilbage. Vi ved endnu ikke hvornår vi får killinger igen. Vi venter stadig på Gabby skal komme i løb igen og sidst i april, må Wilma blive parret, hvis det så passer damen at komme i løb der :)

Vi har også endnu en ny pige på vej. Hun skulle egentlig have været hvid, men da hun er døv, har vi valgt en anden og har endnu engang besluttet at vi holder os fra de hvide på grund af den risiko, at de kan være døve og det har vi ikke lyst til. Den nye pige hedder Alicia og må flytte herhjem d. 20. april 2013. Det er vores egen hankat Honda, der er far til hende.

De 3 unge piger vil blive lagt ind på siden under hunkatte, nu her i aften :)

14.02.2013. > Hold op hvor tiden den flyver :)

O-kuld er begyndt at flytte og imorgen skal P-kuld vaccineres og på mandag rejser de sidste killinger. Her er allerede MEGET stille synes jeg :( Og det selvom vi jo beholder to killinger :) Lotus fra L-kuld og Penny fra P-kuld. Men når der har været 24 killinger plus de voksne katte, så er det altså også meget lidt der er tilbage.

Mindy er flyttet og hun nyder vist rigtig meget, at være blevet enekat i sit nye hjem :)

Frida er drægtig og killinger forventes ca. 22. marts. Gabby er tom, som først antaget, så nu venter vi bare på, hun kommer i løb igen og så tror vi nok hun bare skal en tur ud til vores egen Samson... Måske hun bliver så stresset af, at komme ud til en fremmed at hun går ud af løb, så det måske er derfor parring ikke er lykkedes 2 gange nu. I hvert fald, så prøver vi så med vores egen Samson og så må vi se :)

29.01.2013. > Så fandt vi endelig også et rigtig godt hjem til

vores Mindy-pige. Imorgen kører jeg hende til dyrlægen, så hun bliver neutraliseret inden hun flytter ud i sit nye hjem. Hun skal være alene kat og det er helt sikkert også det bedste for hende, så hun falder nok meget hurtigt til i sit nye hjem. Hun flytter først i uge 7, når vi er sikker på alt er, som det skal være efter operationen :)

I næste uge, skal O-kuld vaccineres og inden jeg ser mig om, så er alle killinger jo rejst :( Pu-ha får da helt abstinenser :)

Så må vi jo bare se at få nogle flere, men det er jo ligesom kattene der bestemmer :)

24.01.2013. > Så blev sidste killing også reserveret :)

Jeg er godt nok overrasket over, at det lykkedes at finde nye hjem til alle killinger inden de var gamle nok til at rejse. Det er jo noget af en portion vi har haft og vi skal heller aldrig have så mange igen på én gang.

Vores hunkat Freja er flyttet i nyt hjem og det går rigtig godt. Mindy flytter måske på lørdag, når der kommer én og kigger på hende.

Og dem som så jævnligt kigger på vores sider, har jo nok også bemærket at vi har fået endnu en hankat. Tidligere ejer, er en veninde, som kun har haft ham kort tid, men så begyndte han at strinte og så havde hun ikke mulighed for at beholde ham. Så aftalte vi først at han skulle i pleje her sammen med vores hankatte, men hun ville så hellere have en hunkilling i bytte, som hun havdse kigget på længe. Men kæresten havde sagt at antallet ikke måtte øges, så hendes eneste måde at få endnu en hunkilling på, var ved at afskrive Felix. Felix har stamtavle og glæder mig rigtig meget til han er klar til at få damebesøg :) Han er super dejlig kælen og kanon flot :) De enes også fint, drengene derude og Felix er jo så ung, så ingen problem at sætte ham ud til de andre drenge... Dog tror vi aldrig Samson og Honda kommer til at enes, så de to bliver nødt til at holdes adskilt.

07.01.2013. > Så er det vist på tide, med en opdatering :)

Det går rigtig godt med de killinger der er tilbage. L-kuldet er jo begyndt at flytte. Kun mangler vi lige at Liam bliver vaccineret på torsdag, så flytter han mandagen efter til sin nye familie. Vi var jo så uheldige, at hende som havde reserveret Liam, Naomi og Omally måtte melde fra igen, men selv samme dag, ringer Heidi fra Varde og hende og hendes to piger kom så og kiggede på Liam og så var de solgt :) Så han flytter om en uge :) Lotus har jo så vundet fars hjerte, så hun bliver hjemme :)

Igår havde vi så besøg af en sød familie fra nabobyen og de blev forelsket i to, mens de var her, så de har reserveret både Odin og Omally :) Det er vi også rigtig glade for, men vil i den forbindelse lige komme med en fodnote, da en anden tidligere idag havde skrevet under annoncen om jeg ville sende lidt flere billeder af Omally. Det ville jeg gerne, når jeg fik en mailadr. og så gik der faktisk lang tid inden der kom svar, så kunne ikke vide om hun var seriøs. Vi får desværre mange useriøse henvendelser. Og i melem tiden ringer familien fra igår så og siger de gerne vil have Omally med også og så siger jeg selvfølgelig at det er jeg glad for, hvilket jeg er og altid er, når vi kan få to afsted sammen. Også derfor vi giver rabat ved køb af nr. 2. Men hende der så har skrevet på annoncen vender så tilbage og jeg må så beklage til hende, at han er blevet solgt, hvilket hun så bliver lidt små sur over. Det kan jeg for så vidt godt forstå, men først til mølle princippet gælder altså, hvis der er flere interesserede og at vi i det hele taget har godkendt vedkommende til, at kunne købe en af vores killinger. Vi sælger kun til de mennesker vi er helt trygge ved, kan give vores killinger et godt hjem og dem er der heldigvis flest af.... Men det sker, at vi siger nej. Men er man seriøst interesseret, så er man altså nødt til at melde klart ud og helst ringe med det samme, ellers er killingen måske solgt, når man vender tilbage.

20.11.2012. > Jeg har nu lavet et album med

O-kuld. Alle tager fint på, så vi håber alle klarer det. Den sidst fødte er reserveret og én mere var forudbestilt og hun har til imorgen med at bestemme hvilken det skal være og så er der muligvis en 3. interesseret også, som venter på at se hvem der er tilbage.

Som nogle måske også har bemærket, så er Nynne blevet lagt til at sove, den evige søvn <3 Det var en meget hård beslutning vi der var igennem og selvfølgelig i samråd med dyrlægen. Vi kunne ikke gøre hende renlig. Hun har aldrig villet gøre det i bakken, men gjorde det alle mulige andre steder. Sådan en killing vil vi ikke sælge, ej heller forære væk, da hun kun ville blive en kastebold og det ville være synd for hende. Så vi valgte at hun skulle have fred, selvom det var hårdt for os, så kom hun jo i hvert fald ikke til at lide <3 Sov sødt lille Nynne <3 Du vil aldrig blive glemt og er gemt i vores hjerter <3

10.12.2012. > Jeg kan vist godt sige, at det både er første og

sidste gang, vi har SÅ MANGE killinger på én gang. Jeg kan simpelthen ikke nå det jeg skal nå, så det er pc, billeder og hjemmesiden jeg svigter lige pt. Killingerne skal jo altså socialiseres og kæles. Hygiejnen skal også være iorden og alle de voksne katte skal jo også snakkes med. Så er der bare ikke timer nok i døgnet mere, så nej vi nøjes lige med max. 2 kuld af gangen for fremtiden :)

Ellers er alt vel. Vi har haft noget maveinfluenza inde i nogle af killingerne og et par stykker af de voksne, men ikke alle blev smittet, så tror det er ovre nu. Der har i hvert fald ikke været nye tilfælde de sidste 5 - 6 dage, så krydser fingre for at det var det. Det har ikke været alvorligt, men de har selvfølgelig ikke taget så meget på og enkelte tabte sig også, men det er indhentet igen :) Så krydser vi fingre for, at der ikke kommer mere virus ind, da det bestemt ikke er sjovt, når der er så mange killinger.

I går blev N-kuld 3 uger og der er også kommet nye billeder i album. De er også kommet i kravlegård <3 Hold op tiden flyver <3

18.11.2012. > For jer som følger med herinde

så fødte Maggie natten til igår 6 flotte killinger. Det var en lidt hård fødsel hun havde og vi er ikke helt sikker på endnu om alle klarer det, så vi venter lige et par dage med at lave et album med dem :)

16.11.2012. > L-kuld er 6 uger nu og de er noget

så skønne <3 De elsker at bruge mig, som klatretræ, når jeg sætter mig på gulvet. Og når de så er ved at være trætte, så er der jo ikke noget bedre end at falde i søvn i mit skød <3 Elsker simpelthen de små pus <3

Jeg skal ellers også lige love for, at M-kuld i løbet af kun to dage, kan komme vidt omkring i kravlegården nu. Helt utroligt så hurtigt de udvikler sig :) Om kun et par dage, så skal N-kuld også i kravlegård :)

Og her til aften er Maggie gået i fødsel, så nu venter jeg bare på presseveer :) Mere herom i morgen :)

14.11.2012. < Nu flyver tiden virkeig for mig :)

Det kniber at få tid til at sidde her ved pc'en og lægge billeder ind og diverse andet :) Killingerne skal jo socialiseres og det er mit ansvar, så når jeg også skal bruge tid her, så kniber det med at døgnet har timer nok :)

Imorgen er L-kuld allerede 6 uger gamle :) M-kuld er i dag 3 uger gamle og i mandags ( i forgårs ) var N-kuld 2 uger gamle. Det går godt med alle sammen og igår kom M-kuld i kravlegård. De ser ud til at nyde, de har fået noget mere plads at boltre sig på. Hold op, der bliver gang i den her i huset, når både N- og M-kuld også kommer ud af kravlegårdene :)

Så har vi en lille overraskelse i ærmet :) Vores Maggie blev parret med Samson for 63 dage siden, så hun har termin på fredag. Jeg har store forventninger til dette kuld. Det er mine yndlingsfarver der kan komme her. Vi har også været nervøse for om hun kunne gå tiden ud denne gang, da hun jo fødte for tidligt i sommers og alle 6 killinger var for små til at overleve. Men nu er hun i hvert fald så langt, at det ikke skulle blive noget problem denne gang. Mere kommer selvfølgelig, når O-kuld er født :)

02.11.2012. > L-kuld er allerede 4 uger nu :)

Halvdelen af kuldet er også allerede reserveret. Renlige er de også allerede :) Synes det hele går lidt stærkt :) De er også så småt begyndt at smage på vådfoder, så der går nok ikek mange dage inden de spiser tørkost også :)

M-kuld har også fået øjne og et billede med øjne er kommet ind i deres album :)

N-kuld bliver også hurtigt store. Tror da mor Mindy har fløde i babserne denne gang <3

31.10.2012. > M-kuld er allerede 1 uge gamle

og hold op hvor tiden flyver. De er så småt ved at få øjne, som man kan se på de nye billeder i albummet. De tager også meget flot på, så mor har mælk nok :) Dejligt for mig og rigtig godt for de små pus <3 Som nogle måske har opdaget, så er der en killing der har været ude for et kønsskifte :) Den sidst fødte i kuldet, er blevet til en Melissa <3

30.10.2012. > Så fødte Mindy også :)

3 flotte tortie piger blev det til og det synes jeg jo er lidt spændende, da vi ikke har haft den farve killinger før. De kan også godt være med sølv, men det har jeg lidt svært ved at se endnu :) De trives fint og alle har det godt.

I dag er L-kuld begyndt at bruge bakken og det er virkelig også flot. De er først 4 uger om to dage. Et par stykker smagte også lige på noget vådfoder, men de var vist ikke sultne nok. Men der går nok ikke mange dage inden de spiser selv også.

26.10.2012. > Endelig fødte Freja og

det blev til 4 flotte killinger. 2 i hver farve og en i hvert køn i hver farve også. Nøjagtig ligesom hendes første kuld. Meget pudsigt synes jeg.

Dog er Monti meget lys blå og det har vi ikke set før, så vi er meget spændt på, at se ham vokse op og se hvor lys han bliver, da de jo plejer at bliver lysere end de er ved fødsel.

Wilmas 8 killinger trives også rigtig godt og de er nu 3 uger. Hold op hvor tiden flyver. De er også begyndt at prøve at løbe på de usikre ben og ser virkeligt sjovt ud, når de vælter :) Der er virkelig stor underholdningsværdi i sådan et kuld killinger.

Så venter vi bare på, at Mindy går i fødsel, da hun jo altså havde termin i går... Dog synes jeg hun er lidt urolig i dag, så mon ikke det sker indenfor det næste døgns tid ? Mere herom kommer, når hun har født.

18.10.2012. > Så blev L-kuld 2 uger :)

Wilma klarer det så flot, dog er jeg gået igang med at støttefodre med lidt flaske i dagtimerne... De tager virkelig fra nu, de små, så det kniber for hende at følge med... De er også blevet flyttet ned i køkkenet og det varer ikke mange dage, inden kravlegården skal stilles op. Der er et par stykker der godt kunne finde på at kravle ud af hullet snart, da man jo bare stiller sig ovenpå sine søskende, så kan man jo nå op over kanten :)

Vi har så også i dag fundet ud af, at Gabby har snydt os og hun er ikke drægtig. Hun er nemlig kommet i løb :) Nu gør det ikke lige så meget, da vi jo ikke mangler kuld, men ærgeligt det lige skulle være hende, når nu hun skal på date ude af huset. Og så havde jeg nu også glædet mig til de helt røde :) Hun vil først blive parret i næste løb igen, da vi for det første har killinger nok og for det andet, så vil hun få termin juleaften, hvis hun bliver parret nu og det gider jeg altså ikke... Vi skal nemlig holde jul hos vores ene datter i år, så vi er ikke hjemme <3

Vi er også rykket på fødestuen, Freja, Mindy og jeg... Og fordi jeg troede der var 3 der skulle have, har jeg omrokeret hele stuen, til fødestue :) Havde jeg vidst igår, at Gabby ikke var drægtig, så kunne de godt have været på værelset de to kommende mødre, men nu er vi altså i stuen og der bliver vi. De er begge to rimelig store, så jeg er godt nok spændt på hvor mange der kommer :)

12.10.2012. > Nu er første uge gået for Wilma og hendes

store kuld og hun klarer det bare så flot. De tager flot på alle sammen og 3 er allerede reserveret :) De er så småt begyndt at få små øjne nogle af dem i dag, så mon ikke de alle har om 2 - 3 dage :) Glæder mig rigtig meget til jeg kan flytte dem her nedenunder, så jeg rigtig kan begynde at nusse og pusse med dem alle :)

Freja nærmer sig termin og skal lige hilse at sige hun er kæmpestor :) Håber sørme ikke hun også har 8 stk i sig. Nå vi må jo tage det i stiv arm.

Mindy er også pæn stor, men Gabby er ikke, så enten snyder hun mig og det er falsk drægtighed eller også er der kun 1 eller 2 :) Det får vi snart svar på.

04.10.2012. > Så fødte vores Wilma lige til termin :)

8 stk. babyer på kun 2 ½ time, er godt nok rekord her i huset :) Vi havde et godt samarbejde. Wilma spyttede dem ud og jeg tørrede dem :) Hun kunne slet ikke selv følge med, til at vaske dem alle, så måtte hun jo have lidt hjælp. Hun har bare klaret det hele, så flot og hun passer de små til UG. Her efter det første halve døgn, har jeg kontrolvejet dem og det ser så fint ud. Tror ikke hun får brug for støtte med mælk til sine små babyer. Men jeg var nærmest i chok.... Havde ikke regnet med så mange :) Og slet ikke så hurtigt :)

Nu skal vi jo så bare have fundet nogle rigtig gode hjem til de små pus :) Glæder mig til de drøner rundt over det hele :)

17.09.2012. > Så er Kenya 12 uger, men hun rejser ikke

før d. 29-30. september, så vi har glæde af hende i knap 2 uger mere. Det er vi meget glade for. Det er jo også dejligt for Findus, da hun første er 12 uger d. 3. okt., så er det ikke så mange dage hun skal være alene.

Som nogle måske har set under "killingeplaner" så har vi 4 kuld på vej. Alle til levering i oktober mdr. Glæder mig helt fantastisk, men tror også jeg får travlt. Jeg skal nok se om jeg kan følge med herinde, med at opdatere, men killingerne og kattene har første prioritet, så hvis jeg kommer i tidsnød, så er det pc-tiden der må skæres fra :) Kunne jo godt risikere, at det bliver til en hel del killinger på én gang, med 4 kuld...

Så har nogle af de kvikkeste hoveder, som følger med herinde, måske også opdaget, at vi onsdag i sidste uge fik en hankat mere. Han er i hvert fald blevet opdateret på hankattenes side, men jeg nåede ikke lige, at få skrevet her i dagbogen også :) Det er simpelthen far-katten til vores Wilma, som skulle omplaceres til nyt hjem og ham kunne jeg jo ikke lade flytte andre steder end herhjem :) Har været vild med den "dreng" siden jeg så ham første gang og han har simpelthen et helt fantastisk temperament og er super flot og stor tillige med, så det kunne ikke være anderledes. Vi er meget taknemmelige, fordi vi måtte få den skønne dreng og han skal nok blive far til et par kuld eller flere her også :) Den næste, der skal parres er jo Maggie og det var jo netop ham, hun skulle have været ud til, så nu er det jo bare blevet nemmere :) Vi er så spændte på om vores 3 drenge kan enes med tiden, men vi har ikke travlt med at sætte dem sammen og jo længere tid de er adskilt i de to løbegårde jo nemmere bliver det forhåbentligt :)

24.08.2012. > Kenya og Findus har bare så meget glæde

af hinanden, så det opvejer det ekstra arbejde jeg har haft med en flaske killing. De er også lige dejlige og lige frække :) Der er fart over feltet nu når de leger og Kenya skal hurtigt få lært Findus alle unoderne :)

Ja og så tror jeg vi kan sige vi får liv i huset snart. Måske også en anelse mere end godt er, men det vil tiden vise. Der er nemlig sket det, at Mindy og Harley snød os, så hun også blev parret og da der i forvejen var parret 3 andre, så var det fjerde kuld ikke lige planen. Men sådan kan det gå, når man har en fertil hankat gående sammen med hunkattene :) Og for at det ikke skal være løgn, så blev Honda også lige klar midt i det hele og jeg faqndt ham på ryggen af Zindy, men nåede at få dem skilt ad. Alle hunkatte kom nemlig i løb inden for en uge. Nu har vi ventet i måneder på, at der skulle komme en hunkat i løb og så kommer de alle sammen på én gang :) Planen er så, at Zindy og Maggie begge to skal på date hos Wilmas far, Samson i dec/jan. hvis ellers det så passer dem, at komme i løb deromkring. Men foreløbelig får vi vist også nok at se til, med 4 kuld på én gang, hvis alle er drægtige, hvilket vi altså først ved om knap 3 uger. Wilma er helt sikkert, men de 3 andre vides ikke endnu.

31.07.2012. > Desværre så klarede Rocky det ikke :(

Rocky var den ene af de to plejekillinger, som Maggie havde fået. Han blev sløj dagen efter han var kommet her og jeg bragte ham til dyrlægen. Han havde tydelige mavesmerter og mens han lå på bordet opdagede vi så også, at han slet ikke kunne bruge det ene bagben og så valgte vi, at det var bedst han fik fred. Hvis de skal hjælpes til overlevelse, så skal det være til et værdigt katteliv, og det syntes vi ikke det her var. Han havde haft en svær nok start og heller ikke sikkert han ville have klaret det alligevel, da han jo altså ikke var helt frisk og ikke rigtig ville spise. Så han skulle ikke lide mere, selvom det var hårdt.

Ronja, den anden plejekilling klarer sig godt og hun tager rigtig fint på. Jeg flasker stadig, men hun får meget ved Maggie også.

I dag blev jeg så kontaktet af en veninde om jeg kunne klare én plejekilling mere, som havde samme alder, som Ronja ? Og Maggie tog imod hende, som om hun hele tiden har været her, så nu fik hun også en plejemor og Ronja en søster. Det er godt for alle. Findus, som hun hedder er rigtig fin og noget længere udviklingsmæssig i forhold til Ronja, men jeg er sikker på de to nok skal få rigtig meget glæde af hinanden. Findus skal tilbage til Birgit og Erik, når hun er 12 uger. De har gjort et rigtigt flot arbejde med Findus, fra de fandt hende, som nyfødt i deres kælder og frem til nu, hvor hun er 3 uger. Findus skal først nu til at lære, at være kat og vi kan passe og fodre dem, og give dem masser af kærlighed, men det er jo bare lige én ting vi ikke kan lære dem. Så godt hun kom her og kan blive en hel kat.

Og så er Wilma kommet i løb, så hvis parring lykkedes forventer vi killinger ca. 4 oktober :)

23.07.2012. > Kenya er nu 4 uger og vokser

fint og er ved at være en lille bandit, der er igang med at undersøge hele kravlegården. Hun er bedårende og hun ved det :)

Vi fik fundet en ny killing til Camilla og Kasper ude hos Vivi :) Hun har stadig to flotte hunkillinger tilbage, som er rejseklar. Den ene er en tro kopi af vores Wilma, som jo også er derude fra og det er de samme forældre. Wilma er simpelthen bare dejlig og det er de to der er tilbage derude også.

Vi har i dag også modtaget to plejekillinger til Maggie, som jo mistede alle sine ved for tidlig fødsel. De to killinger her, var smidt under en busk i en papkasse og blev fundet af en hundelufter. Læs mere om dette på siden med plejekillinger. Der er link til artikel, om fundet af disse to.

Maggie har taget imod dem, som om det er hendes egne, så nu kan de i hvert fald få lidt moderlig omsorg og kærlighed og de sutter også hos hende og så må vi jo se om de kan sutte hende op. Jeg flasker ved siden af til vi er sikre på at de får nok.

16.07.2012. > 6 killinger, var der i Maggie,

men de kom bare 10 dage for tidligt og klarede det desværre ikke nogen af dem :( To af dem levede ellers et døgn, men de var altså for svage. Det er bare så trist og jeg kan slet ikke beskrive hvor hårdt jeg synes det hele har været herhjemme, med vores sidste to kuld. Først Kornelius, der ikke klarede den og så et helt kuld, der kom for tidligt. Pu-ha :(

Synes også det er synd for Camilla og Kasper, som først reserverede Kornelius og mistede ham og nu gik og glædede sig til det nye kuld. Og så overlevede ingen af dem :( Kunne jeg så bare tilbyde en anden, men det kan jeg jo ikke, da jeg ikke har nogen på vej og heller ikke ved hvornår jeg får det. Det er jo kattene der bestemmer hvornår det sker :) Håber I finder en anden, søde venner :) Jeg hjælper gerne :)

10.07.2012. > Ja desværre, så overlevede

Kornelius ikke :( Sov sødt min lille dreng <3 Du vil altid være i mit hjerte <3 Han fik desværre nok ikke medicin i nok dage og fik tilbagefald og denne gang klarede han det ikke :'( Det har været en barsk omgang og jeg ved, at dem som havde reserveret ham, var mindst lige så kede af det. Stort trøstekram til jer, Camilla og Kasper <3 Håber I vil kunne lide en af dem, som kommer i næste kuld <3

Kenya ser ud til at klare det hele, meget bedre og det er vi selvfølgelig glade for. Hun tager fint på, men både missemor Frida og Kenya savner deres søn/bror. I dag er Kenya blevet flyttet ned i stuen. Det er lidt før end vi plejer, men Frida keder sig på værelset, når hun kun har én killing at passe. Tror det var en god beslutning at rykke hende nedenunder, da hun ser ud til at være meget tilfreds nu :)

05.07.2012. > Vi var meget tæt på, at miste lille

Kornelius, da han var 4 døgn gammel. Missemor Frida havde flyttet dem ud på gulvet natten mellem 2 og 3. døgn og der har de nok fået kulde. I hvert fald fik Kornelius lungebetændelse og havde tabt sig 12 g. da jeg vejede fredag middag. Det var afsted ba-bu til dyrlægen, for han var mere død end levende. Dyrlægen gjorde hvad han kunne. Væske og antibiotika under uden og jeg skulle så selv forsætte med det. Jeg skulle også prøve at få lidt modermælkserstatning i ham hver anden time resten af dagen. Mere væske skulle han også have, med kanyle og det havde jeg absolut ingen erfaring med, men jeg fik det hurtigt lært og han lever endnu :) Tror altså ikke dyrlægen havde regnet med at han klarede den, men han ville nok ikke tage håbet fra mig :)

Kenya blev også syg ca et døgn senere, men hun nåede ikke at tabe sig, inden hun kom i behandling, så hun var også hurtigere frisk igen. Skal hilse og sige det har varet grænseoverskridende for mig, selv at skulle stikke killingerne, men det har været det hele værd. Er bare så glad for at de begge lever endnu :)

Maggie har ca. 11 - 13 dage tilbage til termin og hun er kæmpestor. Hun fik jo nogle meget store killinger første gang, så mit bud er at hun får 5 store igen :)

26.06.2012. > Så fødte Frida endelig

men må nok sige, hun virkelig snød os. Der var kun 2 killinger i den store mave hun rendte rundt med, så måtte skuffe et par stykker på ventelisten :(

Så må vi håbe Maggie ikke laver samme nummer, da hun allerede er meget stor og kun ca. halvvejs. Og sidst fik hun jo 5 stk. og de var altså pænt store ved fødsel, så det er svært at spå om antal. Tør jeg nok heller ikke mere efter denne snyyyder vi lige har haft :)

Ariel har det godt efter omstændighederne og sårene ser fine ud, så nu krydser vi bare fingre for at hun kan gå ordentlig på benet om ca. 17 dage :)

24.06.2012. > Ja, Frida er ikke gået i fødsel endnu

for jer, som følger med og venter på fødsel. Synes nu altså godt hun kunne tage sig sammen og levere de længe ventede killinger snart :)

Maggie er ca. halvvejs i hendes drægtighed nu og hun bliver stor så vi er meget spændte på hvor mange hun får.

Så er der desværre også sket noget meget kedeligt herhjemme. Ariel, som jo var købt til avl, kan ikke bruges til avl alligevel :( Hun har desværre en arvelig lidelse i hendes ene knæ, som hedder PL og hun blev i fredags opereret for dette. Så håber vi at hun kan få nogle gode år, som kælekat, men det er endnu for tidligt at sige hvordan det kommer til at gå. Hun blev samtidig også neutraliseret, når nu hun var bedøvet. Mere om Ariel vil komme hen ad vejen.

31.05.2012. > Så kommer der snart killinger.

Frida er blevet stor og hun har 3 uger endnu, så gad vide hvor mange hun får. Håber hun får mindste 4, 2 af hvert køn, da vi har venteliste til dette :)

Vi har også fået en hankat mere. Og når vi har en Harley, så skal han selvfølgelig hedde Honda :) Håber de to drenge kan enes, når Honda bliver kønsmoden. Billeder kan ses under hankatte. Der er også kommet billeder af vores nye hunkat Ariel, under hunkatte.

Vi venter stadig på, at Gabby skal komme i løb, men det passer åbenbart ikke damen. Det er nok fordi vi har venteliste til to røde hanner også. Det har hun nok hørt en lille fugl synde om og så driller hun, som hun altid gør :)

Ellers er der ikke så meget nyt :) Vi slapper af og nyder det gode vejr og kattene i særdeleshed, nyder at døren kan stå åben dagen lang ud til løbegården :)

10.05.2012. > Ja, ja :) Ved godt det er længe siden

jeg har skrevet noget her i dagbogen :)

Der er sket rigtig mange ting i melem tiden og skal prøve at starte fra en ende af :) Først er alle killinger fra I- og J-kuld flyttet ud til deres nye hjem og efter hvad jeg ved, så går det rigtig godt med dem alle.

Caia er flyttet, da hun stressede her i flokken. Hun er kommet over til en barndomsveninde af mig og har det rigtig godt nu. Tror faktisk at hun var mere stresset end vi var klar over, da hun er en hel anden kat nu i hendes nye hjem.

Den ene norske skovkat, Emily, er blevet aflivet, da hun desværre var alvorlig syg :( Sov sødt kære Emily. Dit liv her på jord, blev alt for kort :( Håber du møder Tyson. Han vil tage sig rigtig godt af dig ).

Så har vi fået en ny kat, som der senere vil komme billeder af under hunkatte. Hun skal indgå i vores avlsprogram og er en rigtig dejlig kat.

Sidste nyt er, at vi idag har kunnet konstatere, at parring mellem Frida og Harley ser ud til at være lykkedes og vi forventer killinger ca. 21 juni. Det bliver vores K-kuld og der vil I kunne følge killingerne, når de bliver født.

14.03.2012. > Så fik vi også lige et par hyggemisser.

2 Norsk Skovkatte på ca 5 og 7 mdr. Ligenu er de isoleret på værelse for sig selv indtil vi er sikre på at de ikke er raske smittebærer med noget til resten af flokken her. Især vores killinger er jo lidt udsatte indtil de er blevet vaccineret, så vi tør ikke løbe nogen risiko. Emily og Dream Boy ( Bølle ) kan ses under " kælekatte "

10.03.2012. > Ja, så blev alle killinger reserveret

til gode nye hjem og det er vi meget taknemmelige for. Jeg er sikker på, at hver og én får det godt i deres nye hjem, så bliver det knap så svært at sige farvel :) Så nu er det bare om at nyde den sidste tid med dem... Tiden går så stærkt, at lige pludselig så er det tid til afgang :(

Vi har desværre ikke nye killinger på vej endnu... Vi har efterhånden ventet længe på Mindy og Gabby skulle komme i løb, så nu må det da snart ske... Så jeg får en ufrivillig pause og den må jeg så se at få udnyttet med noget af det, som jeg ikke rigtig når, når jeg har killinger :)

Men ellers er der ikke så meget at fortælle... Alle killinger stortrives og vi nyder hver dag med leg og hygge... Wilma er begyndt at lege mor også, så hun øver sig nok til at det bliver hendes tur..

22.02.2012. > Hold op hvor tiden flyver. I dag er

I-kuld blevet sluppet ud af kravlegården og det var noget de kunne lide. De drønede rundt og så meget glade og velfornøjet ud. Det var ikke nemt at fange dem på billeder, men det blev da til et par stykker, som er kommet i "Galleri".

J-kuld er også ved at blive store og de bruger fint bakken nu, så det varer nok ikke længe inden de også bliver sluppet løs.

Vi har været nødt til, at sætte en netdør op, indtil vores stue, hvor I-kuld er. Det er fordi missemor Freja er så beskyttende overfor sine killinger, at hun banker nogle af de andre katte hvis hun kommer i nærheden af dem. Så indtil videre må hun blive derinde, men håber vi snart kan lukke op, så killingerne kan færdes frit over det hele. Ellers må vi lukke missemor ud engang imellem og så kan killingerne komme ud af stuen imens. Men nu kan de i det mindste høre alle lyde fra resten af huset. Det var alt for isoleret før, hvor døren var lukket derind.

Vi har stadigvæk ikke fået nogen hunkatte i løb. Vi venter jo spændt på Gabby og Mindy, meeen de trækker den, gør de... De skal nok lige vise mor hvem der bestemmer :)) Hun skal ikke tro hun kan planlægge alt :))

30.01.2012. > Der er sket en del i det lille kattehjem

siden jeg sidst har skrevet her i dagbogen. Det kniber med tiden til at skrive. Katte og killinger kommer jo først og pc kommer sidst :)

Caia fødte d. 23 januar et kuld på fire. Tre drenge og én pige. Fødslen gik fint. Hun klarede det så flot og er meget stolt. Men hun var lidt stresset de første par døgn. Hun kunne ikke finde ud af, at de killinger der havde været der i 10 dage, altså Freja's killinger, når de pev ovre i den anden fødekasse, så drønede hun derover og lagde sig ind til dem... Hun troede simpelthen at det også var hendes killinger. Så hun måtte lige have lidt hjælp, tilbage til sine egne og holde dem varme.. Måske det har været medvirkende til, at hun ikke har fået ordentlig gang i mælken. I hvert fald, så har vi fået en flaskekilling nu... Lille Joey tog ikke rigtig på, mens de andre 3 tog rigtig meget på, så jeg tilbød ham flasken og hold op hvor var han sulten... Det er han stadigvæk, men han prøver nok at indhente det tabte... Han skal nok blive stor og stærk, som de andre :) Og jeg hygger mig, med min lille flaskebaby... Godt han er reserveret, fordi jeg tror godt jeg kunne blive total solgt, når jeg flasker ham... Man får nok et specielt bånd :) Skøn er han i hvert fald. Han er også en spinder. Han spinder rigtig højt allerede :) 

13.01.2012. > Jeg kan stadigvæk ikke følge med.

Vi har den sidste uge, været ramt af en slags "Roskilde syge" blandt vores katte. Det gik hårdest ud over vores hankat Harley og G-kuld. Alle killinger var berørt af det, men H-kuld ikke nær så hårdt som G-kuld. Nogle kastede op, nogle havde diarré og nogle havde begge dele. Nogle havde bare nedsat appetit. Men er glad for, at kunne melde frem nu, at alle er godt på vej fremad igen. Det har ikke på noget tidspunkt været kritisk for nogen, men alle killinger tabte sig. Nogle mere end andre. Det der har bekymret mig mest, var vores 2 gravide hunkatte. Hvis de blev smittet lige her inden fødsel, ville det betyde den sikre killingedød. Nyfødte killinger ville ikke overleve sådan en omgang. De 2 katte blev selvfølgelig isoleret på fødestuen med det samme det gik op for os, hvad der var igang, med kattene/killingerne.

I dag fødte Freja så. Det havde jeg ikke lige set komme, så jeg kom ind på værelset og den første killing var halvvejs ude. 4 stk. blev det til. 2 blå og 2 sorte og alle tabby med hvid. En af hvert køn i hver farve. Billeder kommer imorgen. De var ikke så store, men det skal nok komme. Missemor har masser af mælk. Alle har det godt :)

16.12.2011. > Jeg kan slet ikke følge med

for tiden. Kan se, at jeg ikke har været for god til at skrive her i dagbogen. Der mangler en del opdatering, men det kommer så nu.

F-kuld er flyttet hjemmefra og det går rigtig godt hos deres nye familier. Det er jeg rigtig glad for at høre. Det ligger mig meget på sinde om mine små "børn" falder godt til hos deres nye familier. Vi har til dato ikke hørt om det modsatte, så noget må vi jo gøre rigtigt :)

H-kuld er blevet 5 uger gamle og er i dag blevet lukket ud af kravlegården, fordi Hercules fandt ud af hvordan han skulle komme ud, så tænkte at det måske var tiden til det. De er nu også blevet renlige, hvilket er hovedformålet med at have dem i kravlegården, så nu håber jeg de kan finde en bakke, når de skal :)

G-kuld bliver i dag 8 uger gamle og opdatering på deres side, med billeder og vægt kommer senere i dag. De trives fint allesammen og er nogle helt fantastiske tillidsfulde og sociale killinger. Hvis jeg selv skal sige det, så er både H- og G-kuld nogle vildt skønne killinger. De har selvfølgelig hver især deres egen personlighed, men fælles for dem alle er, at de er så sociale og kælne :)

Så kan vi også konstatere, at vi venter 3 kuld i januar. Freje, Mindy og Caia :) Se mere under "killingeplaner". Det var egentlig kun planen, at vi ville have 2 kuld af gangen, men sådan skulle det ikke være. Nu håber jeg så bare ikke, at de får 8 stk's hver, for så bliver der godt nok liv og glade dage her i huset til foråret :) Men vi tager hvad der kommer og jeg glæder mig selvfølgelig uanset, hvor mange der kommer. Heldigvis har vi da et stort hus :)

01.12.2011. > Hold op hvor tiden flyver.

Jeg kan overhovedet ikke følge med lige nu :) F-kuld er blevet 11 uger og flytter snart hjemmefra. De var hos dyrlægen for et par dage siden og de var bare nogle meget fine killinger, synes dyrlægen. De blev selvfølgelig også vaccineret og alt er bare gået godt.

H-kuld er blevet 3 uger og er kommet i kravlegård i vores køkken/alrum. Vi plejer ellers at have dem i stuen, men da vi skal have stor familiesammenkomst lørdag d. 10 dec. så besluttede jeg, at det var bedre de kom i alrummet. Tror der vil blive lidt for meget larm i stuen den dag. Det ville næsten være synd. Det går bare så godt med dem og Maggie har vist sig at være en meget god missemor.

G-kuld bliver 6 uger imorgen og de er allerede kommet ud af kravlegården. Det gjorde de faktisk allerede da de var knap 5 uger, fordi Gwennie blev ved at kravle over hegnet. De er også renlige, så det går fint nok, synes bare de er lidt træge til, at komme igang med tørkosten. Kun Geena er foran de andre 2. Hun spiser alt hvad hun kommer i nærheden af :)

Freja's killinger bliver også store... Freja har helt sikkert fløde i babserne. Nu varer det ikke mange dage, før de kommer ned i stuen i kravlegård.

Så til den lidt mere triste del, for mig.. I løbet af denne uge rejser der 6 killinger. Geena er her jo endnu og hun skal til samme hjem, som Hercules og Havanna og de flytter torsdag. Hannibal og Holly flytter onsdag. Og rosinen i pølseenden Hector flytter fredag... Ved det er gode hjem de får og det glæder mig rigtig meget.

09.11.2011. > Så kom H-kuld endelig til verden.

Den første kom lige før midnat, så han har fødselsdag d. 8 nov. resten kom efter midnat og har fødselsdag d. 9 nov. Store flotte killinger :) Fødslen gik fint og alle har det godt :)

16.11.2011. > F-kuld bliver 9 uger idag og

H-kuld bliver 1 uge. De trives alle rigtig godt og jeg nyder, at have fået liv i huset igen :) Kun 3 uger til F-kuld rejser. Det bliver hårdt at sige farvel, men jeg er sikker på, de alle får det godt i deres nye hjem.

04.11.2011. > I dag er G-kuld 2 uger og

for 2 dage siden blev F-kuld 7 uger. Tiden flyver afsted og inden vi ser os om, er det rejsetid for F-kuld :( De er ellers ret underholdende lige nu :) De drøner rundt og laver masser af unoder :) Ved slet ikke hvordan jeg skal undvære dem :) Godt G-kuld snart kommer på banen også :)

Maggie har jo termin om 2 dage og hun er virkelig tyk, så jeg er meget spændt på hvor mange skønne babyer hun gemmer på i maven. Jeg har hele tiden sagt 5 stk, men er ikke sikker på at det er nok :)

01.11.2011. > SÅ er Faustino reserveret

til Simone og familie fra Hovborg. Rigtig søde mennesker, som var her og kigge på Faustino idag og nu bliver han nyt familiemedlem hjemme hos dem :) Det skal han nok blive glad for og omvendt :)

29.10.2011. > Nå kvinden fra fyn har

ombestemt sig og vil alligevel ikke reservere Faustino, så han er stadig ledig :)

G-kuldet er ved at få øjne idag.. De er bare lige en anelse mere søde, når de har fået øjne :) Glæder mig til de bener rundt i stuen sammen med F-kuld :)

26.10.2011. > I dag er F-kuld 6 uger og sidste

killing Faustino  også blevet reserveret til en kvinde på fyn :) Det er vi rigtig glade for. Lyder til, at være et godt hjem han får der. F-kuld er også kommet ud af kravlegården i dag, da Fiona var begyndt at kravle over hegnet :) Første gang, var igår aftes og jeg troede faktisk at det var missemor Frida, der havde flyttet hende ud og så havde opgivet at flytte de andre :) Men i morges var hun lige pludselig ude igen og da det var den samme killing, holdt jeg lige lidt ekstra øje, da jeg satte hende ind igen og vupti så sad hun oppe i hegnet igen og var på vej over :)) Så var der ikke andet at gøre end at lukke dem ud :) Det er nu også gået over al forventning. Ingen uheld, så de var da klar til det :) 

G-kuld vokser meget stærkt og første killing af dem, er allerede reserveret. Så der er kun Geena og Gwennie tilbage :) Vi har også forespørgsel på flere killinger til næste kuld, som er lige rundt om hjørnet.. Vi takker mange gange for tilliden, til vores købere :)

23.10.2011. > For 2 dage siden kom vores

G-kuld til verden. Som de andre 2 gange missemor Zindy har fået killinger, blev det til 3 store killinger. De tager meget fint på, så de bliver hurtigt store.

F-kuld er knap 6 uger og de spiser alle 3 fint af tørkosten nu og de er også blevet renlige...  De drøner rundt i kravlegården og det varer ikke længe inden de kravler over hegnet, hvis ikke jeg snart lukker dem ud :) Så det gør jeg nok inden så længe :) Skal lige være sikre på at de er store nok til at finde kattebakken, når de kommer ud i hele huset :) Glæder mig så meget til at have dem omkring benene :) Hver alder har sin charme og lige nu er de simpelthen bare ikke til at stå for :)

12.10.2011. > Hold op hvor tiden flyver.

Nu er F-kuld allerede 4 uger gamle og der er ved at være gang i dem, når de leger i kravlegården. De kan også sagtens genkende min stemme nu og kommer pivende løbende hen imod mig, når jeg snakker inde i stuen :) De er ikke begyndt at spise selv endnu og er heller ikke begyndt at gå på potten endnu, men vil tro det kommer én af de nærmeste dage :)

Zindy har kun en uge tilbage til termin og hun er kæmpe stor. Hun har øget sin vægt med 1,7 kg. Vil vil flytte på fødestuen fredag, har jeg besluttet.

Maggie bliver også tykkere og tykkere nu. Hun har 3½ uge tilbage og har øget sin vægt med 1 kg.

05.10.2011. > Så er F-kuld 3 uger og jeg synes

de er noget fremmelige. De drøner allerede rundt og undersøger alt. Jeg må jo også endnu engang konstatere, at man ikke kan diskutere med en missemor... Jeg havde jo lavet alletiders fine kravlegård i stuen til hende og killingerne, men nej det var ikke der hun ville være :) De blev slæbt ind under sofaen og lige så hurtigt jeg tog dem tilbage, lige så hurtigt slæbte mor dem under sofaen igen, når jeg vendte ryggen til :) Så jeg gav op for de stakkels killingers skyld.. De skulle jo ikke blive ved at flytte frem og tilbage :) Så måtte jeg igang med at flytte hegnet, da jeg stod op i dag... Så nu står vores sofa i kravlegård :)))

04.10.2011. > Nu er der kun ca 2 uger til Zindy har

termin :) Og som hun plejer, så er hun mega tyk. Jeg synes også jeg kan begynde at ane en lille rund mave hos Maggie, så vi får snart liv og glade dage herhjemme. 3 kuld på én gang, har vi ikke prøvet før :)

Igår fandt jeg så også lige pludselig ud af, at Fiona og Faustino er blå smoke m/hvid og det resulterede i, at Fiona blev reserveret med det samme, til vores meget gode venner i Kolding. Det er vi rigtig  glade for, da bedre hjem ikke fåes til én af vores killinger <3

I dag er missemor og babyer blevet flyttet ned i stuen, så jeg bedre kan holde øje med dem og Frida kan få lidt mere selskab. I morges da jeg kom ind på værelset fandt jeg ud af, at vi har en lille udbryderkonge imellem killingerne. Fabian var kommet ud af fødekassen og kravlede rundt på gulvet :) Jeg er næsten sikker på, at han selv er kravlet over kanten, da han allerede igår aftes prøvede ihærdigt på at komme over :) Så i løbet af nogle dage spæner de sikkert rundt i kravlegården :)

27.09.2011. > Nu tør jeg begynde, at tro på de sidste 3

killinger klarer det <3 Er bare så glad og lykkelig, at det ikke kan beskrives med ord.. Har været så bange for, at flere skulle falde fra. Missemor Frida har det også bedre igen. Hun var meget stresset i lørdags efter første dyrlægebesøg.

25.09.2011. > Desværre så holdt min første teori ikke

og vi har mistet Felecia også :( Hvil i fred min lille smukke pige. Hun blev så obduceret igår og det var lungebetændelse. De sidste 3 har så fået væske og penicillin og skulle være på rette kurs nu, men nu må vi se. Tør ikke have for store forhåbninger endnu, da det kan vende meget hurtigt. Det har været nogle dyre lærepenge, da dyrlægen idag var herhjemme og give de små endnu et skud penicillin og han tror de kan have ligget for koldt og det kan være årsagen til lungebetændelsen... Jeg havde pænt varme på, men måske ikke nok... Så det må jeg jo desværre leve med. Synes det er på sin plads med lidt selverkendelse, selvom det ikke er rart. Det vil i hvert fald aldrig ske igen af samme årsag.

Men midt i alt det triste, kan vi så glæde os over, at Zindy bliver mere og mere tyk og i dag har jeg kigget på Maggie's babser og det ser sørme ud til, at hun er blevet drægtig... Det er vi rigtig glade for, da hun trænger til lidt status i flokken.. Og da hun jo har været til parring ved 2 forskellige hanner, sidste år uden at det lykkedes, så vidste vi jo ikke om hun ikke kunne... Så håber virkelig de røde babser ikke er falsk alarm :)

22.09.2011. > Desværre, så er to af Frida's

killinger afgået ved døden idag. Hun havde flyttet dem i nat, så min teori er, at hun ikke har fået de to med i første omgang og at de så heller ikke har ligget sammen og holdt hinanden varme, så da hun endelig har fået dem hentet var de for afkræftet til at klare sig mod de andre i kampen om babserne... En meget trist dag for os :( Hvil i fred små Pus. I vil altid have en plads i vores hjerter.

21.09.2011. > Nu er det allerede en uge siden

Frida fødte sit første kuld og vores F-kuld. Det går fint med missemor og babyer.. Det har knebet lidt med, at få mælken til at løbe til, så de har ikke taget helt så meget på, som ønsket, men det skal nok komme... Jeg har støttefodret lidt, for at være sikker på at de i hvert fald fik væske nok, men samtidig heller ikke så meget at de stoppede med at sutte hos mor..

15.09.2011. > Så fødte Frida igår et flot kuld

på 6 stk. killinger i sorte, blå og sølv nuancer. Alle med mere eller mindre hvidt på også, men ikke nogen tro kopi af farmand :( Men tror der er 2 magen til mor. Alle har det godt, men missemor og babyer har brug for ro idag til at finde melodien i mælkebaren, så billeder af hver enkelt killing kommer først én af de nærmeste dage. Senere idag vil der komme lidt "gruppebilleder" af missemor med sine børn :)

03.09.2011. > Det er godt nok nogle spændende

dage vi har lige nu. Maggie er endelig kommet i løb og de er i fuld gang med parring. Hvis det lykkedes forventer vi killinger på Maggie ca. 6 november.

Det er også ca 3 uger siden Zindy blev parret og vi kan nu konstatere at hendes babser er lyserøde, så vi forventer den er i hus og hun skal så nedkomme ca. 20 oktober 2011.

Ja og Frida ligner en ballon der er lige ved at revne. Hun har mellem en uge og 10 dage endnu og har øget sin vægt med 1,7 kg. Spændende :)

29.08.2011. > Så er der ca 14 dage

til Frida skal nedkomme og jeg er godt nok spændt på om der kommer mange små eller færre store killinger, for hun har allerede nu øget sin vægt med 1,6 kg og det er topscorer mellem vores hunkatte, som har været drægtige. Det højeste en af de andre har taget på under drægtigheden, er 1,5 kg lige inden fødslen og da Frida har 2 uger endnu, så er jeg virkelig spændt :)

15.08.2011. > Frida vokser og vokser

så vi er meget spændte på, hvor mange killinger der kommer :)

Wilma vokser også helt vildt og imorgen skal hun til dyrlægen og have vaccine nr. 2.

Sidst, men ikke mindst, så er Zindy blevet parret og hvis det lykkedes, så har hun termin d. 20. oktober 2011. På årsdagen for hendes sidste kuld, som blev født d. 21 oktober 2010. Se mere under killinge planer :)

29.07.2011. > Så tror jeg endelig vi har killinger

på vej :) Frida har røde dutter og har øget sin vægt med 300 g. så jeg er næsten 100 % sikker på, at der er killinger på vej :) Jeg glæder mig rigtig meget til, at have små uldtotter i huset igen. Føler det er meget laaang tid siden :)

Wilma er også faldet rigtig godt til herhjemme nu, men hun keder sig når de voksne katte sover og hun vil lege. Så sætter hun sig ved siden af mig og siger "piv, piv" moar leg med mig :) og hvis jeg ignorere hende, så hopper hun da bare op af mine bare ben, så skal hun nemlig nok få mors opmærksomhed :) Og når vi går i seng om aftenen, så skal vi pakkes godt ind i dynen, fordi Wilma elsker at lege med bare tæer :)

16.07.2011. > Så har vi endelig fået

vores nye og længe ventende hunkilling hjem. Wilma flyttede bare ind, som om hun havde boet her siden hun blev født :) Hun kendte selvfølgelig også mig rimelig godt, da jeg har besøgt hende ca. 1 gang pr. uge i hendes første 12 uger. Hun er rigtig flot og har et dejligt roligt temperament. Vi er rigtig glade for, at vi har fået lov at købe Wilma og takker Vivi og Jan mange gange for denne dejlige misser :)

06.07.2011. > Endelig kom der en kat i løb.

Og det var Frida, der kom først :) Hvis denne parring lykkedes, så forventer vi killinger ca. 13 september. Se mere under "killinge-planer" ang. mulige farver.

29.06.2011. > Nu varer det ikke længe

inden Wilma kan flytte hjem til os. Jeg glæder mig rigtig meget til, at få hende hjem <3 Har besøgt hende én gang i ugen ca. siden vi reserverede hende og hnu er bare så skøn :)

Hvornår vi får killinger igen, på én af vores egne hunkatte vides ikke. Ingen hunkatte kommer i løb, så vi må væbne os med tålmodighed :(

07.06.2011. > Så er vores nye Wilma

blevet 6 uger og vejer 715 g. En dejlig lille uldtot, som vi glæder os rigtig meget til, at få hjem. Heldigvis bor hun så tæt på, at jeg får lov at besøge hende rigtig tit og jeg skulle hilse og sige, at der er flere killinger hvor Wilma kommer fra og man kan trygt købe killing hos Vivi. Hendes tlf. nr. står på vores velkomstside.

Vi har stadigvæk ikke fået nogen hunkat i løb, så vi må væbne os med tålmodighed :)

15.05.2011. > Her er stadigvæk ingen hunkatte i løb,

så det trækker ud, med nye killinger, desværre :( Enigma har vi afleveret i sit nye hjem og det gik rigtig godt med køreturen og det hele. Hun indtog sit nye hjem med høj haleføring, så det skal nok blive godt :)

Så har vi idag også reserveret en ny hunkilling, som det er planen skal indgå i vores avl <3 Hun hedder Wilma og kan ses nederst på siden under "hunkatte"

Og så har Niels Jørgen også fået lavet det sidste i løbegården, så vi nu har mulighed for, at isolere en kat eller Harley kan få "damebesøg" Han er i hvert fald klar, så håber snart der kommer en af vores egne i løb <3 Glæder mig til små Harley'er <3

02.05.2011. > Så blev Enigma vaccineret 2. gang.

Passer meget godt, at vi lige fik det ordnet idag, fordi her til aften ringede Enigma's nye madmor og sagde hun var blevet udskrevet fra sygehuset, så nu vil hun jo gerne hurtigst muligt have Enigma hjem. Vi har aftalt at vi kommer med hende på søndag.

Også Zindy og Maggie fik det årlige tjek og vaccine idag og alt var i den skønneste orden :)

Vi venter stadigvæk på at en eller anden af kattene skal komme i løb :) Så killinger får vi ikke foreløbelig :( Sådan er det jo bare... Vi kan planlægge alt det vi vil, men når det kommer til stykket, så er det altså kattene, der bestemmer :)

26.04.2011. > For dårligt, at jeg ikke har skrevet

noget før, men har haft en del om ørerne :)

Vores tur til sjælland med Elvis og Emma gik fint. De havde jo hinanden undervejs og de var begge hurtige til at undersøge deres nye hjem :) Og efter hvad jeg har hørt, så går det godt med alle fire, som er flyttet. Enja blev hentet 19. april. Enigma er her endnu, da hendes nye madmor stadig ligger på sygehuset.

Enigma måtte en tur til dyrlægen Skærtorsdag <3 På min fødselsdag endda <3 Hun havde været lidt stille i et par dage og først tænkte jeg, at det nok var fordi Enja var rejst også, så nu var hun alene killing tilbage, men onsdag sidst på dagen fandt jeg ud af, at der var nok noget andet galt, så da hun ikke var blevet bedre torsdag fik vi hende lige tjekket. Dyrlægen kunne ikke finde noget, men måske hun havde fået en skramme eller lign. fra en af de andre katte, så hun blev sat i behandling med antibiotika og smertestillende. Og det hjalp også og nu er hun frisk igen og igang med at indhente det forsømte :)

Ja og så venter vi stadigvæk på, at én af de to hunkatte (Maggie - Zindy), skal komme i løb. Der er ikke noget nyt på den front endnu :)

12.04.2011. > Så blev E-kuld 12 uger igår

og Edison er rejst, som den første. Det var hårdt for mor her, at sige farvel, men sådan er det jo hver gang :) Men rigtig dejligt, at hilse på Edison's nye "mor og far" og jeg er sikker på, at han skal nok få det godt og så kan jeg ikke ønske mig mere :)

På lørdag skal vi så en tur til sjælland med Emma og Elvis, til 2 forskellige hjem :) Skriver mere i næste uge om dette, når vi har afleveret dem :)

Maggie viser desværre stadigvæk ingen tegn på løb, så nu har vi besluttet, at tage pillerne fra Zindy også, da vi jo heller ikke ved om Maggie overhovedet kan blive drægtig, så nu må vi se om det ender med 2 kuld på samme tid :) Mere herom, når der kommer noget nyt :)

05.04.2011. > Ja så er vi blevet gift

og jeg har i den forbindelse skiftet efternavn, så jeg hedder nu Amorsen ligesom min mand :) Vi havde en rigtig dejlig og minderig dag/aften og siger mange tak for opmærkesomheden til alle vores kattevenner :)

E-kuld er nu 11 uger og der er kun én uge til Edison bliver hentet af sin nye familie. Det bliver hårdt at sige farvel igen denne gang til hver og én fra dette dejlige kuld. De andre rejser løbende og jeg skriver når vi nærmer os... Der er krudt i rumpetten på dem nu så det går over stok og sten når de leger.

I forbindelse med, at vi har taget p-pillerne fra Maggie, fik hun lige et par dage, hvor hun synes at killingerne var hendes. Hun legede med dem og vaskede dem, hvor hun faktisk plejer at være lidt bange for dem... Det var sjovt at se :) Hun kaldte også på dem, så de gik med hende op på første sal og ind på vores værelse, som vi bruger til fødestuen og helt med ind i fødekassen og putte.. De prøvede endda om der nu skulle være mælk i baren, men det var der nu ikke :)

Hun er ikke kommet i løb endnu, men jeg forventer der sker noget i løbet af næste uge. Alt det skal jeg nok skrive mere om, når det sker :)

28.03.2011. > Så er E-kuld dyrlægetjekket

og vaccineret :) Ingen anmærkninger overhovedet :) De trives og udvikler sig helt som de skal :) Det er rigtig dejligt. Og de tog også køreturen i stiv arm... Ikke en lyd fra bagsædet :)

Vi har taget p-pillerne fra Maggie nu og venter spændt på, at hun skal komme i løb... Når det sker er det så spændende om Harley kan finde ud af hvad han skal og om han overhovedet er kønsmoden :) Det vil tiden vise :)

14.03.2011. > Jeg skal lige love for

at E-kuld har fået krudt i rumpetten :) De drøner rundt over hele huset nu. Op og ned af stolper og især Elvis kan lide at komme højt op :) Helt op til loftet i missernes nye kradsetræ, som går fra gulv til loft. Jeg var ikke helt tryg, men han klarede det nu fint :) De trives rigtig fint allesammen.

07.03.2011. > Nu er E-kuld 7 uger.

De spiser fint og trives rigtig godt og igår blev de sluppet løs i hele huset :) Det nyder de vist lige så meget, som vi gør. Rigtig dejligt, at have dem rundt omkring hele tiden... Harley og Freja er lidt voldsomme synes jeg, men håber de små holder til det :) Gabby har vist glemt, hvad de små størrelser er for noget, for hun hvæser af dem... Tror faktisk hun er bange for dem :) Eller også er hun blevet en være gnavpot :)

26.02.2011. > Igår kom killingerne ud

ud af kravlegården. De nyder i fulde drag, at indtage hele stuen. Og jeg har som sædvanligt taget en masse billeder. Det er så herligt at sidde og iagttage dem, mens de drøner rundt og nyder den megen plads de har fået :) De er ikke i hele huset endnu, fordi jeg er bange for, at vores unge knægt Harley er lidt for voldsom når han vil lege med dem. Må vente og se tiden an og vudere hen ad vejen, hvornår jeg synes de er store nok til at kunne klare sig:)

Billeder fra de første dage i friheden kan ses i galleri.

20.02.2011. > Så er killinger i E-kuld

reserveret til gode hjem. Det er jeg rigtig glad for og takker jer alle for tilliden. Jeg lover til gengæld, at jeg vil levere en dejlig, social, kælen og renlig killing, som I forhåbentlig vil få glæde af i rigtig mange år fremover :)

15.02.2011. > Nu bruger alle killingerne

kattebakken :) Det tog de ikke mange dage om at lære :) Nu skal de bare lære at grave et hul, at lave i, da de lige nu sidder og laver bummelum ovenpå sandet og så hænger det bare fast i deres pels når de flytter sig og så slæber de det rundt i hele kravlegården... Noget være grisseri :)

Idag har jeg så også lige opdaget, mens jeg vaskede numser, at Emil er en Emma :)) Kigger dem jo ikke i numsen hver dag :) Har ellers tjekket op et par gange, men åbenbart ikke godt nok :) Så nu er det altså ikke to hankillinger der er tilbage, men en af hvert køn :)

14.02.2011. > Så er killingerne blevet 4 uger.

Hold op hvor tiden flyver afsted. De er lidt fremmelig det her kuld. De er begyndt at spise af tørfoderet før de har lært hvor de skal komme af med det igen :) Så jeg har vasket og vasket både killinger og sengetøj fra fødekassen og det jeg har liggende på gulvet. Men de lærer hurtigt, gør de :) Allerede idag har Enigma, Enja og Elvis fundet ud af hvor de skal af med det :) Men det hænger bare fast i pelsen når de går ud af bakken igen, så vi har stadigvæk bummelum i hele kravlegården :) Men det kan de jo ikke gøre for :) Men renlige skal de nok blive..

Nej seriøst, så tror jeg, missemor ikke har mælk nok mere og så begynder de jo, at smage på maden.. De har nemlig heller ikke taget så meget på i denne uge, så der har vi nok forklaringen på det grisseri :) Det er nemlig lidt tidligt, men nu giver jeg dem lidt modermælkserstatning i et par uger, så skal de nok øge vægten lidt hurtigere :)

07.02.2011. > Idag har misserne fået nyt kradsetræ.

Tror det er blevet godkendt :) Alle misserne har prøvet alle køjer af og taget en lur i nogle af dem. På skift altså :) Og jeg skal lige hilse og sige, at hvis pladsen er optaget og en anden misser prøver at komme til, får denne mis, godt nok klar besked om, at der er optaget :) Billeder kan ses under "Galleri"

E-kuld er tre uger idag og de trives fint allesammen. De er rigtig begyndt at udforske verdenen udenfor fødekassen, hvis de ellers kan få lov for missemor... Hvis de kommer for langt væk efter hendes mening bliver de lige hentet tilbage :) De er lidt usikre på benene endnu og vælter nogle gange når de bener afsted :) Det ser så komisk ud. Der er meget underholdning i sådan nogle misser :)

31.01.2011. > Nu er E-kuld blevet 2 uger

og de kan allerede genkende min stemme, når jeg snakker med deres mor i værelset. Så kommer de løbende og pivende hen til åbningen i kassen og vil ud og snakkes med.. De er bare så skønne i den alder. Jeg synes de er så kære nu, lige inden ørerne rejser sig :) Tror jeg flytter dem ned i stuen en af de nærmeste dage :) Så kan de komme i kravlegården og få lidt mere plads at bevæge sig på :)

27.01.2011. > Nu har alle de små killinger fået øjne.

De er altså bare så kære, når først de små øjne kommer op <3

Nu er jeg to dage i træk blevet brændt af, af nogle som skulle komme og kigge på Emil. Må indrømme, at jeg synes det er totalt respektløs, at man bare bliver væk uden at give besked.. Så nu har jeg besluttet, at uanset hvad undskyldning de har idag, så får de ikke lov, at købe en af mine killinger..

24.01.2011. > Jeg har fået ny PC, yeah....

Det betyder også, at der lige går et par dage inden alt er installeret og derfor må jeg bede jer om, at benytte telefonen, hvis I ønsker at komme i kontakt med mig. Det betyder også, at jeg ikke kan sende mail med billeder før om et par dage til dem, som har reserveret en killing.

23.01.2011. > Idag afleverede vi Dumbo

i hans nye hjem i Ålborg. Endnu et rigtig godt hjem til en af vores killinger. Og sørme om ikke hun reserverede Enigma fra E-kuld, som legekammerat til Dumbo, når hun bliver 12 uger. Det gør mig rigtig glad. Så er det lykkedes os endnu engang, at finde rigtig gode og kærlige hjem til vores killinger.. Alle tilbagemeldinger vi har fået idag fra alle de nye killingeejere, er at de bare er faldet rigtig godt til.. Ingen af killingerne har været bange og gemt sig, men er straks begyndt at undersøge deres nye hjem... Det er da bare skønt at høre <3

17.01.2011. > Idag blev E-kuld født og D-kuld

er 12 uger. Resten af killingerne fra C- og D-kuld flytter i denne uge, løbende :) Søndag flytter den sidste. Det er Dumbo, som vi har lovet at aflevere i hans nye hjem :) Jeg sætter flere billeder ind imorgen, da jeg er meget træt nu og vil gå til køjs :)

13.01.2011. > Idag flyttede Cæsar hjemmefra.

Jeg er sikker på, at han får det som blommen i et æg :) Så selv om det er hårdt, at sige farvel, så ved jeg jo han får det godt og det er jo hovedsagen :)

Charlie skulle være flyttet imorgen, men han har haft dårlig mave igen, så han har tabt sig og det er nok ikke det bedste tidspunkt at flytte en killing, så vi er enige om, at det er bedre, at vente en uge mere :) Heldigvis er han frisket op her sent i aften, så nu kan jeg få en ordentlig nattesøvn igen.. Sover ikke for godt, når der er noget galt med mine små "børn" :)

De sidste to killinger, som ikke blev vaccineret samtiddig med de andre, fordi de ikke var helt raske efter virus, skal vaccineres imorgen :) Og hvis ellers Charlie ikke bliver dårlig igen, så kan vi vist roligt sige nu, at alle er friske igen.. Det har været en hård omgang med syge killinger, med først den ene virus og så den anden virus, så nu vil jeg gerne have lidt fremgang :)

Nu venter vi spændt på, at Mindy skal gå i fødsel og selvom hendes termin er tirsdag d. 18. januar, så er det jo plus, minus nogle dage, så det kan ske hvornår det skal være fra søndag af, vil jeg mene :) Spændende :) 

10.01.2011. > Så er D-kuld blevet 11 uger

og på torsdag d. 13.01.11. er C-kuld 12 uger og den første killing (Cæsar) rejser hjemmefra :) Fredag rejser Charlie og de sidste rejser i næste uge. Vi har været så uheldige, at få virus ind til killingerne, så de har alle været mere eller mindre syge... Det kan man også se på vægten hos D-kuld fra sidste uge og til denne uge, at kun Dingo har taget på og det er nok fordi det var ham der først blev syg og selvfølglig også ham der er blevet først rask og spiser rigtig godt igen.. De andre er også friske igen, men er først blevet det i løbet af de sidste par dage. Ikke alle killinger har været lige syge, men de taber sig hurtigt, når de bare er lidt småsløje. Om det er virus eller reaktion på vaccine på dem, som kun har været lidt syge vides ikke :) Hovedsagen er også, at alle er friske igen og at det går den rigtige vej nu :) Det glæder vi os meget over :)

29.12.2010. > Idag blev sidste killing også reserveret.

Jeg blev så glad idag, da Sara ringede og sagde at hende og kæresten Bo gerne ville have Dandy med sammen med Dingo, som de havde reserveret i forvejen. Det er altså bare så dejligt, at vide, når ens killinger har fundet gode hjem og endnu bedre når to skal afsted sammen... Det betyder rigtig meget for killingerne, at de har hinanden når de flytter hjemmefra :) Jeg er så glad for, at det er lykkedes at finde gode hjem til ALLE vores killinger. Og har endda bestillinger til næste kuld, som jo er lige om hjørnet :)

Mindy bliver tykkere og tykkere, så jeg er meget spændt på, hvor mange killinger der gemmer sig i hende... Håber på max. 6 stk og at de så vejer lidt mere end sidst, hvor der jo var 8 stk. Ikke alle klarede det, så hellere færre antal og lidt større killinger... Men jeg er ikke sikker på, at jeg bliver spurgt :) 

15.12.2010. > Indrømmet :) Jeg har ikke været for flink til,

at skrive her i dagbogen på det sidste, men har simpelthen ikke rigtig haft tid :( Mangler også at få lavet opdatering på det der er forsvundet her fra dagbogen, men det må blive, når jeg får tid :) Skal nok se at få det gjort snart :)

Først de gode nyheder : Alle killinger i C- og D-kuld er reserveret :) Det glæder mig, at det endnu engang er lykkedes at finde gode hjem til mine guldklumper og faktisk også har bestilling til næste kuld, som vi forventer kommer ca. 18. januar 2011.

Så de dårlige nyheder : Igår mistede vi vores elskede kælekat Tyson til trafikken :( Det var en risiko, vi vidste var der, da vi så han krydsede vejen dagligt, men det var ikke lykkedes for os, at omvende ham til indekat/løbegård og så var det bedre han havde det godt mens han var her. Vi er utrolig kede af det, især jeg selv, da Tyson og jeg havde et helt specielt bånd.... Det er ufatteligt hårdt, synes jeg, men jeg er nødt til, at lære, at leve med det <3 Sov sødt elskede Tyson <3 Hils de andre i kattehimlen <3

02.12.2010. > Idag er C-kuld blevet 6 uger.

For 3 dage siden blev D-kuld 5 uger og de løber alle frit i hele huset nu :) De bliver alt for hurtigt store. Alle er renlige og trives godt :) 4 ud af de 7 killinger er reserveret, så nu mangler vi bare, at finde 3 gode hjem mere, til de sidste 3 røde hankillinger :)

Opdatering...

Vores første avlshan Harley flyttede ind d. 13.10.2010. Han flyttede ind med en selvtillid så stor, så han er ikke bange for noget eller nogen.

Og så fødte Zindy d. 21.10.2010, tre store drengebasser og de kan ses under C-kuld.

Gabby fødte d. 25.10.2010. fire fine røde babyer. 1 pige og 3 drenge <3

Den 12.11.10 til d. 17.11.10. var Mindy på date hos Kejser i Holstebro og vi kan konstatere, at hun er drægtig og E-kuld forventes ca. 18 januar 2011.

26.11.2010. > Ja så er der desværre sket det, at vi af en eller anden årsag lige har mistet alt det vi har skrevet i dagbogen siden 24.09.2010. Jeg vil én af de kommende dage komme med en kort resumé af hvad der er sket imellem tiden :)

24.09.2010. > Så er Frida og Freja flyttet ind.

Hold op hvor er de både flotte og tillidsfulde <3 Nogle rigtig sociale og kælne små pus : De har virkelig taget flytningen i stiv arm. Gik lige ud af transportkassen, som om de har boet her lige siden de blev født. Vores egne misser har taget pænt imod dem, men Zindy knurrer konstant :) Hun er godt nok blevet en gnavpotte siden hun er blevet drægtig :)) Så er der lang til d. 20.10. hvis hun skal være så "sur" Håber hun snart acceptere de små ny :)

20.09.2010. > Wee.. Jeg har fået lov

af min søde mand til at få en ny killing, nu vi har mistet vores lille kejserinde, Maia. Men så skulle det være den smoke ´farvede killing, som jeg har fablet om lige siden vi var på udstilling i Billund i juni måned :) Det er bare ikke så tit der er én af dem til salg, men heldet var med mig og nu har vi fundet én. Hun har så en søster, som er sort silver tabby, som også er en dejlig farve og hende snupper vi lige med. Så har de hinanden når de flytter ind her hvor der er en del katte i forvejen.. Det vil gøre flytningen nemmere for de to små og vi laver en halvgardering, fordi vi måske får killinger for sidste gang på Zindy her i oktober... Hvis hun får livmoderbetændelse igen efter fødsel, kan vi ikke bruge hende meré i avl og så må hun neutraliseres :( Men hun er så dejlig en kat, at vi selvfølgelig beholder hende alligevel :) Vi skal hente de nye små pus fredag d. 24.09.10. De skal hedde Freja og Frida :)

15.09.2010. > Idag har vi mistet vores

lille kejserinde, Maia :((( Hun havde fået en virus, som gav betændelse i bihulerne og trods behandling mod dette, så bredte det sig til hjernen :( Igår aftes kom hun selv ud i køkkenet, da vådfoderet blev serveret og spiste fint og vi troede, at hun var på rette vej, men i morges ved 5 tiden kunne jeg se, det var helt galt med hende... Hun væltede rundt på sine små ben og jeg vidste der, at vi skulle afsted, så hun kunne få fred, med dyrlægens hjælp :(( Dyrlægen mener, at der måske var noget galt med hende immunforsvars-system, så hun ikke kunne danne antistoffer mod virussen... Det var et gæt, men han havde aldrig før i sine 25 år, som dyrlæge set et lign. tilfælde pga en virus :( Sov sødt lille Maia <3

Mor, far og Henrik vil savne dig :(

14.09.2010. > Igår besøgte vi Harley.

Han er nu 8 ½ uge gammel og han er bare SÅ kær <3 Glæder mig vildt meget til vi får ham her hjem <3 Han flytter ind her ca. d. 15 oktober, altså ca 5 dage før Zindy skal have killinger. Vil gerne have de lige når at hilse på hinanden inden missemor skal isoleres på fødestuen :) Der er kommet et par nye billeder inde under MCO hankat :)

12.09.2010. > Så er det sikker og vist >

Zindy og Gabby er begge drægtige :) Killinger forventes ca. 20. og 25. oktober 2010. Vi ved endnu ikke om Maggie er drægtig :( Vi kan intet se på hende, men hun er på den anden side heller ikke kommet i løb endnu :) Måske hun er falsk drægtig :) Hun har i hvert fald "adopteret" Maia og Caia, som om det er hendes killinger og de er altså 17 uger nu, men nyder deres adoptivmors omsorg og pleje :) Hvis hun er drægtig forventes killinger ca. 26 september 2010. Vi må vente og se om der lige pludselig ligger en killing eller to :)

31.08.2010. >Så er Maia flyttet ind :)

De to søstre kunne bestemt kende hinanden :) Der gik ikke ti min. inden de legede sammen :) Det var bare SÅ skønt at se. Og jeg havde faktisk ikke kigget vildt meget på Maia, da vi besøgte opdrætter, fordi hun var reserveret til anden side, så det var først, da vi kom herhjem med hende, at jeg rigtig fik set på hende :) Hun er SÅ flot i den røde farve. En rigtig dyb rød farve, nærmest kastanje rød og så kridt hvid... Der er bare vildt flot. Jeg synes det er svært, at få vist rigtig på billederne, men det er fordi blitzen sløre den rigtig farve <3 Og oveni det, så er hun også en rigtig putte-nutte-hygge-trold <3 Hvad mere kan man ønske sig ?

26.08.2010. > Caia's søster Maia flytter hjem

til os på søndag d. 29.08.10. Vi håber de to søstre kan kende hinanden, selvom de har været skilt i ca. 2 uger. Grunden til det er, at det slet ikke var meningen at vi også skulle have Maia. Hun var først blevet solgt til en anden i Ålborg, men hun skal til at være reg. opdrætter af persere og så må hun ikke have andre fertile katte i huset. Det vidste hun ikke da hun hentede Maia hos opdrætter, så hun spurgte os om ikke vi ville have hende ? Nu er det sådan, at vi synes at Maia er rigtig flot i farverne og at de to søstre var uadskillige da vi besøgte opdrætter for at kigge på Caia. Dengang sagde jeg faktisk, at det var synd og skille dem ad når de sådan hang sammen konstant. Så det er lidt pudsigt, at det så ender med, at vi har dem begge <3 Vi glæder os rigtig meget til på søndag <3

18.08.2010. > Ja så har vi hentet Zindy

og mens vi sad og fik kaffe hos farmis' madmor ringede vores søn og fortalte, at Gabby også var i løb nu :) Det kunne hun altså godt have bekendtgjort et par timer før, så vi kunne have sparet en køretur. Vi skal nemlig samme sted hen med Gabby, men vi skal bruge en anden mis :) Så vi tager lige turen igen imorgen :) Nu får vi så tre kuld, trip, trap træsko og det bliver hårdt arbejde, men vi har bestillinger på røde killinger, så vi vil ikke vente med Gabby :) Så må vi tage en lille pause bagefter :)

15.08.2010. > Idag er Zindy kommet på date

hos Trofast :) Ejer af hankatten ønsker at være anonym, så vi får ikke billeder af farmis, men har lagt et billede ind af Thomas, som er far til B-kuld, da han har samme farver :) Så vi forventer killinger ca. 20 oktober :) Caia er faldet rigtig godt til herhjemme nu og de andre har også taget godt imod hende :) Hun er en rigtig charmetrold <3 Vi er bare så glade for hende og glæder os også vildt meget til vi får Harley hjem. Niels Jørgen knokler løs på vores løbegård, så det skrider virkelig fremad :)

13.08.2010. > Så er Caia flyttet ind.

Og hun gik ud af kassen, som om hun altid havde boet her :) Håber det er gode tegn. Hun tog køreturen på 1½ time rigtig flot. Det virkede ikke som, om det generede hende at køre bil :) Dejlig hvis vi kunne få en mis der kunne lide at køre bil :)) De andre knurrer og brummer lidt, men ikke noget alarmerende :) Gabby har allerede "adopteret" hende. Hun leger mor :) Så sødt <3 Hun er vist klar til, at få sit eget kuld og det får hun også lov til, hvis hun bare ville komme i løb :)

Vi har også idag reserveret vores første hankilling, som senere skal være far til vores kuld her i huset :) Han er blå harlekin og så skal man jo hedde Harley :) Han flytter først ind, ca medio oktober :)

12.08.2010. > Weeee...... Imorgen eller rettere

om 14 timer ca. er vi i Holstebro for at hente Caia. Tror ikke jeg får sovet ret meget i nat. Glæder mig bare så vildt meget :) Jeg får også et barnebarn imorgen :)) Mellem kl. 9 og 11 bliver der lavet et planlagt kejsersnit på min svigerdatter <3 Så imorgen er bestemt en meget speciel dag <3

10.08.2010. > Kun 2½ dag tilbage

til vi skal hente Caia. Jeg glæder mig helt vildt meget. Og Niels Jørgen er også kommet igang med vores løbegård til kattene. Den bliver større end først planlagt, fordi vi jo i øjeblikket udvider vores katteflok :)) Hele 33 kvm får de, at boltre sig på :) Det bliver så rart for misserne, at komme ud <3

06.08.2010. > Ja, så er vores første avlshan

bestilt og reserveret. Han er blå og hvid harlekin, født d. 14.07.2010, så han flytter først hjem til os ca. midt oktober :) Glæder mig så meget. Kun en uge til Caia kommer :) Der er kommet billeder af Caia's mor og mormor inde på Caia's side. Hendes mormor har fin tavle :)

03.08.2010. > Weee, nu får vi en ny avlshun.

Caia skal hun hedde og hun flytter først ind her når hun er 12 uger gammel og det er hun d. 14.08.2010. Vi har idag været i Holstebro og kigge hende ud og hun er bare så fin. Hun er creme med hvid, muligvis creme silver, men det kan vi først se ordentlig, når hun blir lidt ældre. Hendes far er en kæmpe stor kleppert. Hendes mor er trefarvet med meget hvid. Hende fik vi ikke lige billeder af idag, men det gør vi når vi henter lille Caia. Hun er flot. Farmis er rød blotched tabby med hvid. Billeder kan ses på Caia's side :)

25.07.2010. > Nu er Maggie kommet hjem fra date

med smukke Samson. Han er simpelthen bare skøn den hankat. Han har sådan et dejligt temperament og meget social og kælesyg :-) Og Maggie er også en rigtig dejlig misser, så det må absolut blive nogle skønne killinger :-) Nu er der så kun "tålmodighed" tilbage. Om ca 3 uger kan vi forhåbentlig se om der er gevinst. Hvis ja, får vi små lamseben i huset omkring 26 september :-)

23.07.2010. > Maggie kom over til Samson igår aftes

og efter, at Maggie har spillet kostbar i ca. et halv døgn, så har jeg hørt, at de nu er elskende. Jeg har også set billeder af det, så denne gang må der absolut være gevinst :-)

21.07.2010. > Weee.. Så kom Maggie i løb, men desværre skal hun ikke på date med Murphy igen.

Men så kan smukke Samson heldigvis bruges. Han var også faderen til vores A-kuld og det var nogle store og flotte killinger der kom der, så det skal nok blive godt :-) Spændende hvilke farver der kommer ud af det :-)

13.07.2010. > Det er nu helt sikkert

at Maggie er en ommer. Jeg er sikker på det er aftalt spil mellem Murphy og hende.. De var nemlig så glade for hinanden, så de ville være sikre på at skulle ses igen :-) Så nu venter vi på løb istedet :-)

07.07.2010. > Jeg er bange for, at Maggie er en ommer :-)

Jeg ser ikke den mindste lille antydning af, at hun skulle være gravid, desværre :-( Så der er egentlig ikke så meget, at fortælle. :-) Endnu :-) Krydser fingre for, at der måske bare er en enkelt eller to små bebser :-) Jeg har også travlt med at lave killingehalsbånd, så hvad piver jeg for :-))

28.06.2010. < Her er meget stille

efter de sidste killinger er rejst. Glæder mig helt vildt til næste kuld kommer. Håber Maggie er gravid, men tør ikke sige det 100% endnu. Jeg synes ikke hun er blevet særlig tyk endnu, men meget kan ændre sig de næste par uger :-)Krydser fingre :-)

20.06.2010. > Så er de sidste to killinger

også rejst med hjem til deres nye familier :-) Basil blev hentet fredag og Bethoven idag.. Jeg er sikker på, at de nok skal få det godt. Det er i hvert fald nogle søde og rare mennesker de er kommet ud til. Men her er godt nok blevet stille :-)

Jeg er næsten sikker på, at Maggie er gravid og så får vi jo et nyt kuld først i august :-)) Ju-biii....

15.06.2010. > Så rejste Benjamin, Baloo

og Berta. Synes allerede her er alt for stille :-) Nu er der jo kun to killinger tilbage :-) Håber de faldet godt til i deres nye familier. De vil i hvert fald blive elsket i deres nye hjem, det er jeg ikke i tvivl om :-)

13.06.2010. > Fredag var vi ved dyrlægen

til sundhedstjek og vaccination og alt var i den skønneste orden. Basil fik taget et kontrolbillede, som viste at benet heler som det skal :-) Så nu er det bare med, at nyde de sidste dage. Tirsdag formiddag bliver Benjamin, Berta og Baloo hentet. På fredag bliver Basil hentet og om en uge, søndag d. 20/6 bliver Bethoven hentet... Og så blir her stille tror jeg... Hvad skal jeg så få min tid til, at gå med ? Nå jeg finder jo nok på et eller andet :-) Håber der er små bebser på vej i Maggie :-)

09.06.2010. > Det går stærkt fremad

med Basil's brækkede ben :-) Efter at han ikke har villet støtte på benet i 3-4 dage er han nu begyndt så småt.. Og der sker hurtige fremskridt. Nu drøner han igen afsted og han hopper også på de andre for en god slåskamp :-) Så nu er jeg fortrøsningsfuld igen. I næste uge kan man garanteret slet ikke se, at den har været brækket :-) Ellers så nyder jeg bare mine små pus, her den sidste tid de er her.. På fredag skal vi til dyrlægen til sundhedstjek og vaccination.

04.06.2010. > Basil har været så uheldig

at brække sit venstre forben.. Han sprang lige ud foran Niels Jørgens fod, da han kom gående gennem køkkenet. Piv sagde Basil og så løb han væk og gemte sig. Vi fik kigget på benet og kunne ikke lige se, at noget skulle være brækket, men han haltede.. Vi blev enige om, at se det an til næste morgen (som var igår) og hvis vi stadigvæk ikke var helt trygge ved situationen ville vi tage kontakt til dyrlægen. Vi fik en tid igår eftermiddags og dyrlægen kunne heller ikke mærke noget, men for en sikkerheds skyld, når nu han er reserveret, så måtte vi hellere tage et billede. Og så var den altså brækket :-( Det gode ved det hele er så, at den vil hele af sig selv i løbet af 2 - 3 uger og han vil ingen mén få. Vi får så lavet et kontrolbillede, senest dagen før han skal flytte :-) Vi har selvfølgelig underrettet de nye ejere og de var selvfølgelig også kede af høre hvad der var sket, men hvis kontrolbilledet er OK, så vil de stadigvæk gerne have ham :-) Og det kommer de ikke til, at fortryde, fordi Basil er bare dejlig. :-)

02.06.2010. > Og nu er Maggie hjemme igen

efter en dejlig date med smukke Murphy... Hun er stadig ikke helt ude af løb, men eftersom vi har hørt, at de rigtig har hygget sig i lysthuset, regner vi ikke med, at der går ret længe inden det er helt ovre og vi forventer killinger først i august... Spændende hvilke farver der kommer ud af det.

Vi har også besluttet, efter vi har set Murphy live, at vi vil bruge ham til Zindy. Han er bare så skøn og virkelig flot, trods det at hans madmor har været nødt til at plydse ham, da hans pels var blevet lidt knudret. Zindy bliver nok den næste, da hun skulle parres rimelig hurtigt igen efter sidste fødsel, da hun fik livmoderbetændelse. Hun er heldigvis også flot igen og i god stand, så det klarer hun nok fint.. Det har været noget hårdere ved Mindy, at blive mor, men der var jo også dobbelt så mange.. Og hun ser stadigvæk noget medtaget ud, så hun skal have en længere pause :-)

30.05.2010. > Så er Maggie kommet afsted på Date...

Hun er på date med Murphy og begge kan ses under killinge planer. De fem andre bliver store nu.. Men der er jo også kun to uger til de rejser :-) Og så bliver det jo spændende og se om der er andre små babyer på vej :-) I hvert fald så er der to børnebørn på vej :-) En midt i august og en midt i oktober :-)

23.05.2010. > Her går alt vel igen. De små pus har

haft lidt dårlig mave.. Allesammen, på nær Benjamin, men det skyldes nok, at han har lidt svært ved, at slippe mors babser :-) For jeg tror det har været fordi de blev tvunget til, lige pludselig, at skulle spise mere tørfoder end deres små maver var klar til. Missemor har nemlig ikke så meget mælk mere.. Den der var hårdest ramt, var Bethoven og det skyldes sikkert, at han var en rigtig grovæder i starten og overhalede dem allesammen vægtmæssig, men så gik det også gruelig galt med maven og han havde diarré og kastede op i et døgn, men det tog yderligere nogle dage med nedsat appetit, så det kunne ses på vægten :-) Men nu er han ved, at være med igen :-) Og frisk det er han i hvert fald blevet :-) ligesom alle de andre :-) Der er fuld knald på dem fra kl 05.30 ca. om morgenen... :-)

Ja og så venter vi bare på, at Maggie skal komme i løb.. Vi har fundet en flot sort sølv makrel tabby hankat til hende i sønderjylland... Så nu må der jo gerne snart ske noget... Hun er faldet godt til her hos os og klarer sig fint i flokken... Hun blev ikke dronning, men hun er bestemt heller ikke nederst i hierakiet :-) Hun er bare sød :-) Ligesom alle de andre :-) 

16.05.2010. > Idag rejste så den sidste killing

af første kuld :-( Det var lidt hårdt synes jeg, fordi Attilla er bare en rigtig hygge-nusse-putte fis. Hele husets hyggemis. Meget social... Nå, sådan én, er der garanteret i hver kuld :-) Jeg tror allerede jeg ved hvem der er den/de næste :-) Det bliver først rigtig hårdt når næste kuld rejser, for der er der ikke nogen til, at tage over :-) Hvilket fører mig til næste emne :-)

Den nye mis, Maggie er ved at falde godt til. Og hun er den der skal levere kuld C :-) Når jeg synes hun er faldet godt nok til, snupper jeg p-pillerne og så må vi se hvornår hun kommer i løb :-)

08.05.2010. > Så rejste de første to

killinger igår. Adrian og Anton. Attilla får vi lov, at beholde godt en uge mere. Han bliver hentet d. 16. maj om eftermiddagen :-) Jeg synes det er lidt hårdt.. Savner dem, men jeg ved at de er kommet til gode og kærlige hjem og det betyder alt :-) Jeg har jo heldigvis også de andre et stykke tid endnu :-)

Så har vi også åbnet døren for vores nye mis "Maggie", så hun kunne komme ind til de andre.. Det har hun vist glædet sig til. Hun har virkelig taget det pænt og det skal da nok ende med, at det er hende der er dronning her i huset :-) Der har ikke været nævneværdige problemer med Mindy, selvom hun har killinger på knap 7 uger :-) Så indtil videre mener jeg, at vi kan sige det er gået over al forventning :-) Så det er en glad og meget lettet person, der sidder her og hakker i tastaturet lige nu :-)))

Bliver spændende, hvor hurtig hun falder til. Har nemlig en hankat i kikkerten til hende :-))

04.05.2010. > Dyrlæge-tjek og vaccination

idag på A-Kuld og missemor. Alt i den skønneste orden. Det er bare nogle fine killinger, sagde vores søde dyrlæge (Ribe egnens Dyrlæger). Jeg havde også vores nye mis, Maggie med til revaccine og sundheds-tjek og hun var også bare helt okay :-) Så har man det jo bare godt bagefter... Selvom man ikke regner med, at der er noget, så er man måske alligevel lige en anelse nervøs... Tænk hvis det utænkelige skulle ske og dyrlægen fandt et eller andet... smiler.... Pyh-ha... Det gjorde hun heldigvis ikke :-) Jaae... hvis jeg selv skal sige det, så synes jeg jo også, at de bare er jordens dejligste og skønneste killinger...smiler... Det bliver svært, at sige farvel, men det må jeg jo lære eller lade være med, at få flere killinger...smiler. Det skal jeg nok klare... Det vigtigste, er jo, at der er fundet gode hjem til dem og det siger min mavefornemmelse, at der er :-)

02.05.2010. > Ja, som nogle måske

har bemærket, så har vi jo fået endnu en kat. Maggie har vi hentet i Aalborg, hos nogle søde mennesker, som desværre ikke kunne beholde hende, da deres søn havde udviklet allergi overfor katte. De havde kun haft hende én måned, så vi er, så vidt vi har forstået det, hendes hjem nr. 3. Vi har ikke haft sammenføring med de andre katte endnu, da en missemor med killinger, kan være en dræbermis, så vi tager det lige stille og roligt. Maggie har også temperament, så det er spændende hvordan det kommer til, at gå. I dag har Maggie og Gabby hilst på hinanden og det gik fint. De var sammen i ca 5 min. og så skilte vi dem igen. Maggie ligger og kigger ud under døren indtil de andre, så jeg tror hun glæder sig til, at få selskab...

Nu nærmer vi os dagen, hvor de store killinger flytter hjemmefra :-) Fredag flytter to af dem. Anton/Yorsi og Adrian. Attilla bliver her lige lidt længere (Yu-huu...) Han skal først afsted d. 16. maj :-)

Jeg har jo heldigvis de små killinger også.. Det er først når de rejser det bliver rigtig svært :-) Og så alligevel ikke. Jeg ved jo, at alle mine killinger får et godt hjem.. Og det er jeg rigtig glad for :-)

28.04.2010. > Igår kom de små ud af kravlegården

og det går over al forventning. 7 - 9 - 13 så har der endnu ikke været nogen uheld. De er bare så dygtige til at gå på bakken :-) Det er samtidig sjovt, at se hvor forsigtig de store killinger er overfor de små... Det er så sødt...

22.04.2010. > De fem små killinger går

bare på bakken. Jeg er vildt imponeret... Indtil videre har der kun været et enkelt uheld... Og de er også begyndt at spise af tørfoderet alle fem.. Og idag er Benjamin også blevet reserveret. Så nu er alle killinger reserveret til søde og rare familier.. Det er da bare skønt. Men nu vil jeg gå ind og nyde dem så længe jeg har dem :-)

19.04.2010. > Ja idag er de små killinger, 4 uger

og Basil var som sagt den første på bakken og idag så jeg så, at Benjamin også var på, så selvom han er den mindste, så er han bestemt ikke bagefter de andre... Tvært imod...smiler.. Benjamin var også den første til, at spise tørfoder for 2-3 dage siden og idag så jeg så at Bethoven også har fundet ud af at det er noget, som kan spises... Venter spændt på, at de andre tre skal finde ud af det :-)

17.04.2010. > Idag var Basil på bakken

for første gang og som den første af de fem...smiler... Og han havde selv fundet op i bakken. Han sad der og var godt igang da jeg kom ind i stuen og missemor lå i kassen sammn med de andre... Flot, flot... Lad os bede til, at de andre er lige så dygtige...smiler... så er det jo nemt, at have killinger...smiler....

Nu er der kun tre uger til de store killinger rejser hjemmefra... pu-ha...tænker allerede på, at det bliver svært, at sende dem afsted, men sådan er det jo...smiler. Heldigvis er det nogle dejlige mennesker der har købt dem, så jeg kan vist være helt tryg...smiler

14.04.2010. > Idag har vi haft besøg af

endnu en rigtig sød familie, som har reserveret Berta og Baloo. Det er så første gang vi får to fra samme kuld til én familie. De har så heller ikke katte i forvejen, som alle de andre killingekøbere har :-) Så jeg er ritig glad for, at de besluttede sig for begge to. Maine Coon er jo meget selskabelige :-)

Nu mangler vi så bare en rigtig sød familie til Benjamin. :-)

11.04.2010. > Så er de første to af Mindy's killinger

reserveret. Igår lørdag havde vi besøg af en rigtig dejlig familie, med to andre katte, som faldt for Bethoven og reserverede ham og senere på dagen blev Basil også reseveret af en sød familie i Ålborg, som har 4 katte mere, så de får da dejligt med selskab af deres egen slags. Og på onsdag kommer der en sød familie og kigger på Berta og muligvis også Baloo. Det går så stærkt, at jeg næsten ikke kan følge med....smiler...men jeg er også rigtig glad for, at det virker til, at være nogle rigtige dejlige hjem mine små pus skal ud til. Det betyder meget for min nattesøvn, når de rejser hjemmefra, at det er til nogle hjem jeg har fået tillid til :-)

Igår kom Mindy og killingerne også i kravlegård i stuen og det er vel nok skønt, at jeg kan følge lidt mere med i deres udvikling :-) Det var ikke så nemt, bare at sidde og betragte dem, når de lå under sengen :-) Selvom jeg dagligt havde dem ude og nusse og snakke, så er det ikke det samme, som når man også bare kan sidde og kigge på.

06.04.2010. > Idag blev sidste killing af første kuld

også reserveret, til et godt og kærligt hjem... En meget sød og rar familie var og hilse på Adrian og så var de solgt :-) Hvordan kan man da også blive andet ? De er jo simpelthen bare så skønne i den alder de har nu :-)

De fem nye små killinger klare sig heldigvis også rigtig godt nu.. Det varer nok ikke så længe inden de kan komme ned i stuen i kravlegården :-) Der bliver da liv i huset lige en overgang, men det gør sandelig ikke noget. Er mere bange for, at det bliver meget tomt, når alle rejser hjemmefra.

29.03.2010. > Berta og Benjamin klarer sig ikke

helt så godt som deres tre brødre. Jeg er ikke ovenud tilfreds med deres vægtstigning nu den første uge er gået. Har prøvet at tilbyde lidt flaske idag, men ingen af dem havde lyst til noget, så skal jeg måske gå ud fra, de ikke er sultne :-) Et par stykker af dem er ved, at få øjne :-) Der er kommt billeder under "killinger til salg" nu af hver enkel killing.

De store killinger er over det hele nu. I weekenden fandt de ud af hvordan de skulle komme op i vores seng, så nu drøner de rundt i sengen og leger når vi andre prøver på at sove :-) Men de er jo altså bare så søde og meget kælne :-)

28.03.2010. > Bambi er sgi en snyder

Det er nemlig en Benjamin istedet...smiler. 4 hanner og en hun... Stakkels lille Berta. Fire brødre.. Det kan da kun give skrammer :-) I hvert fald, så kan vi glæde os over, at de sidste fem killinger lever endnu og fedberg Baloo tager godt fra. De andre halter lidt bagefter. Men missemor har jo forskanset sig under sengen, så det kniber med, at få lov til at hjælpe.. Men de klarer det da. Og jeg har også en teori om, at jo større de bliver jo bedre vil det gå. Har fundet ud af, at de faktisk skal deles om 3 babser og så tager det måske lidt længere tid inden mælkeproduktinen er på sit højeste. Jeg ved ikke hvorfor de ikke har fået gang i flere babser. Det vil jeg komme tilbage til, når jeg ved lidt mere. Jeg er jo også nybegynder i det her fag, så jeg har stadig meget, at lære... :-)

27.03.2010. > Indtil videre

så ser det da ud til, at Mindy har mælk nok til de sidste fem. De tager ikke vildt meget på, kun den ene.. Vi kalder ham fedberg Baloo. Han har helt sikkert fundet den bedste babs. Og når mor har forskanset sig under tremmesengen kan jeg ikke rigtig komme til, at ligge nogen til. Den der har den dårligste babs, burde jo lige have en lille tår af den gode. Måske den selv finder ud af det om nogle dage. Det er jo også vigtigt, at de får ro, så jeg skal heller ikke blive ved, at blande mig.. Er spændt på hvad næste vejning viser. Omkring kl 20 sker det :-) Hver dag....

25.03.2010. > Det er ikke godt nyt idag...

2 killinger mere af Mindy's er døde. Nr. 7 igår og den mindste idag. Nu håber jeg godt nok det er slut.

Så er der kun 5 tilbage. 3 drenge og 2 piger. De andre 3 store killinger er helt ovenpå igen. Det er jo glædeligt.

22.03.2010. > Mindy har født

8 killinger på 3 1/2 time er altså lidt for hurtigt til, at missemor næsten kan følge med. Men hun klarede det rigtg flot. Desværre var killing nr. 3 dødfødt og nr. 7 har fået lidt fostervand i lungerne. Jeg troede faktisk ikke, at han ville overleve aftenen, men han havde lige pludselig fornyet kampgejst og indtil videre så lever han :-)

Billeder af de nye kommer imorgen :-)

Samtidig var Adrian også blevet syg ligesom de andre 2. Han brækkede sig og lavede tynd og var rigtig skidt.. Håber han er frisk imorgen igen. De andre to er friske igen... Helt friske og fuld af unoder...smiler... Det er dejligt at se, når de lige har været syge...

21.03.2010. > Opdatering

Anton har stadig tynd mave, men han er klart bedre idag. Han leger med sin ene bror, for den anden (Attilla) startede i nat med, at kaste op og idag er det ham som bare ligger. Vågner kun for, at kaste op eller gå på potten og så sover han igen. Vi har vist fået noget virus inden for døren. Gabby på 8 mdr kastede også op igår og idag har missemor Zindy også kastet op, men de er ikke helt så medtaget som killingerne.

Så der er vist ikke andet for, end og vente på, at alle måske får en tur og så tage det i stiv arm... Bare de bliver friske igen.. Og Anton har jo kun været medtaget et døgns tid, så hvis det holder så skulle Attilla jo også være frisk imorgen igen...smiler. Det krydser vi så fingre på..

20.03.2010. > En rædsom dag....

Vil lige fortælle jer, at jeg har haft en rædselsfuld dag, med en af mine 5 ugers killinger. Anton har kastet op 5 - 6 gange og haft diarre. Han har haft det rigtig dårligt og jeg kunne intet få i ham, så jeg snakkede med dyrlægen ved 14.30 tiden om hvor længe han måtte have det sådan før jeg skulle gøre noget og vi blev enige om, at se det an til i aften i første omgang og så skulle jeg se om jeg kunne få lidt Zoolac i ham og lidt væske. Jeg har intet fået i ham, men alligevel kvikkede han lidt op her ved 19 tiden. Han gik selv hen og drak lidt vand og fik også en lille tår ved mor inden han faldt i søvn igen.. Sjældent er jeg blevet så glad for, at se en af mine killinger drikke vand :-) Pu-ha... Nu håber jeg så bare ikke, at det er noget der smitter de andre 2 killinger :-)

Samtidig har jeg Mindy på et værelse oppe på første sal, fordi hun har termin idag... Så jeg har været lidt splittet i min samvittighed... Hun skal jo ikke ligge deroppe helt alene, hele tiden.. På den anden side var jeg nødt til også, at holde øje med min lille Anton... Heldigvis er fødslen ikke gået igang endnu :-) Men jo det har været en rædsom dag...:-) Men nu er den god igen :-)

Håber jeg i hvert fald :-) 

16.03.2010. > Idag har jeg

lukket killingerne ud af kravlegården. Ved ikke om det er for tidligt. Om de kan finde tilbage til kattebakke og lign., men det finder jeg jo nok ud af :-) De ser i hvert fald ud til, at være glade for at komme ud i friheden :-)

Det tager godt nok hårdt på Mindy, at være gravid. Det eneste hun laver er at sove. Hun vågner kun når hun skal have noget at spise eller når hun skal på toilet. Og hun bevæger sig med stort besvær, når hun vil hen til madskål eller kattebakke. Jeg er godt nok spændt på hvor mange killinger der kommer :-)

11.03.2010. > Igår kom så resten

af kravlegården. Det har jeg godt nok ventet på. Synes de havde for lidt plads, men vi klarede det med, at sætte gitteret fast til fødekassen, så den faktisk stod udenfor gitteret og det hjalp gevaldigt. Nu har jeg så skiftet fødekassen ud med en papkasse, da jeg jo skal til, at gøre klar til næste kuld killinger.

Mindy er godt nok blevet stor. Hun har taget 1.5 kg på, da jeg vejede hende for et par dage siden. Så jeg er godt nok spændt på, hvor mange der kommer. Jeg gætter på 4, Niels Jørgen siger 5... smiler.... Har taget lidt billeder af hendes store mave og dem ligger jeg ind i hendes album :-)

08.03.2010. > Er simpelhen nødt til

at fortælle, at selvom killingerne kun er lige godt 3 uger, så er de faktisk allerede renlige. Jeg er vildt overrasket over, at det er allerede.. Havde ikke forventet noget før de var en - to uger ældre... Men der har ikke været nogen uheld i 2 dage nu... Hold da op siger jeg bare.. Og de er bare så søde. De er rigtig begyndt, at lege med hinanden... Det ser ret morsomt ud...smiler..

I denne uge skulle der komme flere fag på kravlegården, så den bliver lidt større. Glæder mig til, at de ringer og siger de er kommet.... Jeg kan knap nok sidde i den, som den er nu :-)

03.03.2010. > Nu har missemor og killinger været i

stuen i lidt mere end een uge og det går bare så godt. De er rigtig begyndt, at bevæge sig ud i kravlegården og de møfler også hinanden. Det ser bare, så sødt ud. Og de er også begyndt, at kende min stemme. Når jeg står udenfor kravlegården og snakker til misserne, så kommer killingerne farende ud i retning af mig, samtidig med, at de piver meget højt...smiler...

Jeg har idag været ude og købe klatretræ til killingerne, så håber jeg vores møbler bliver lidt skånet :-)) Nu venter jeg bare på, at der i næste uge kommer nogle flere fag til kravlegården, så den kan blive lidt større.

23.02.2010. > Så er killingerne

kommet i kravlegård i stuen :-) Vi flyttede dem igår ved spisetid. Missemor ville helst ikke være oppe i værelset. Det virkede som om hun var ked af at være deroppe, så jeg tænkte, at så må vi prøve, at flytte dem nu og så se hvad der sker. Om hun ville passe dem ordentlig osv. Og det går faktisk rigtig godt. Missemor virker rigtig glad igen og hun passer killingerne til UG. Hun siger heller ikke noget til, at de andre kommer hen og snuser ned i fødekassen, så hun må jo have tillid til, at de ikke gør hendes afkom noget :-) Super dejligt..

Killingerne er selvfølgelig ikke kommet ud af kassen endnu. De kan knap nok holde sig på benene, men de er da begyndt at mævre sig rundt på opdagelse i kassen. Ser sjovt ud :-)

18.02.2010. > Nu er missemor ved,

at være frisk igen og killingerne vokser, som om det er fløde mor har mælkebaren. Adrian begyndte allerede, at få øjne igår og Anton har sprækker idag. Det er godt nok tidligt. Igår var killingerne 4 1/2 døgn gamle. Jeg troede ikke det kunne ske før de var en uge gamle. Da vores Mulle fik killinger, var de ca 10 dage gamle før de fik øjne :-)

15.02.2010 > Lige en opdatering

på fødsels-forløbet... Zindy fik en killing mere. Den blev født ca. 26 timer efter nr. 3 og var ikke levedygtig. Og ydermere har hun også fået betændelse i livmoderen. Vi var ved dyrlægen igår eftermiddag med hende og hun får nu antibiotika og så håber vi hun snart er frisk igen.. Hun er en rigtig god mor og passer sine små pus med omsorg og kærlighed :-) De tager pænt på i vægt.

13.02.2010 > Ja så fødte Zindy

endelig sine små babyer. Ja små og små.. Egentlig var de store. Og alting forløb fint og idag har mor og babyer det godt. Jeg har været så spændt. Det er jo mit første kuld Maine Coon's. Jeg glæder mig vildt meget til, at se dem vokse sig store og stærke :-)

11/2-10. Kl. 21.10

Ja, vi venter endnu :-) Fødslen er ikke gået igang endnu..

9/2-10.

Ja, vi venter og venter på, at der skal ske noget. Men der sker absolut ingenting :-) Zindy viser overhovedet ikke nogen som helst tegn på, at fødslen er op over :-)