Harley

Harley har en selvtillid så stor, at han ved, han kan charmere sig ind ved alle misserne her i huset :) Selv Mini og Mulle tillader, at han kommer hen og gnider sig op af dem og bliver endda vasket af Lucky. Det er der godt nok ikke nogen af de andre der bliver :)

 Han er utrolig dejlig mild, kærlig, social og en mega kælepotte :) Han har også en rigtig god psyke.

  '

Harley er blå bicolour makrel tabby og født d. 14.07.2010. Han er ud af et kuld på 7 killinger :)

Harley er efterhånden blevet far til flere kuld. Vores F,G,H og I-kuld indtil videre og han laver nogle flotte killinger.

Harley april 2013.

Harley 1 år og en megastor hale :)

Harley 9 mdr. 5,6 kg.

Harley ½ år gammel og 4,4 kg.

Harley 16 uger :)

Harley lige flyttet ind 13 uger gammel.

Harley's far Kejser                                     Harley's mor Chilli

____________________________________________________________________________________________________

Ducati

Ducati er søn er vores Felix, som vi jo desværre måtte aflive pga. kronisk sygdom, som selvfølgelig ikke er arveligt, derfor vi nu har Ducati. Han nåede kun at lave dette ene kuld og heldigvis var der en rød sølv dreng til os.

Han har været her siden han var 12 uger og er rigtig skøn. Han skal nok komme til at lave nogle skønne killinger til os på et tidspunkt og det glæder vi os rigtig meget til.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nimbus

Smukke Nimbus <3

Nimbus er født d. 11.04.2014. og er efter vores skønne Samson, som vi desværre mistede på tragisk vis <3 Nimbus er mindst lige så dejlig, som sin far af sind og det ser også ud til han får størrelsen efter ham. <3 Vi glæder os meget til han kan indgå i vores avls program <3

Katte:

Ducati ½ år gammel.

_____________________________________________________________________________________________________

Nimbus