Dronning Mulle den første af Vejrup...

  '

Mulle er alderspræsidenten og den første kat vi fik. Mulle er meget klog og en rigtig dame, som kræver respekt af sine omgivelser. Mulle kan åbne døre og skuffer og hun har en udpræget svaghed for kasser, huler, gryder og alt, hvad hun kan gemme sig i.

Mulle er huskat, som vi har arvet fra vores datter, som ikke kunne have den i lejligheden. Hun er født d. 5/6-05. Hun har fået et kuld killinger (fire stk.) Hun er mor til Mini. I dag er hun neutraliseret. Mulle var en rigtig god mor for det kuld killinger, hun nåede at få. Hvem der er far til killingerne vides ikke, men det er ikke overraskende, at alle killingerne er blevet meget store og stærke. Tyder på, at hun har valgt den bedste hankat i byen til opgaven.. :-)

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Lucky

Lucky                                                                             Lucky og Tyson.

15.11.2011. Lucky er forsvundet og meget savnet :(

Lucky er en lille smule buttet..... :-)

Lucky er neutraliseret og har efterfølgende fået en smule problemer med vægten. Nogen ville måske endda sige, at hun er tromle-tyk. Vi har fra start forsøgt med slankekost og særlig kost for neutraliserede, men det er alligevel lykkedes for hende at indtage så store mængder, at hun alligevel har taget meget på.

Lucky er en rigtig indekat, som aldrig har lyst til at komme ud. Vi er overbevist om, at det er fordi de andre katte i byen griner af hende...

Lucky er en neutraliseret huskat, som vi har fået foræret. Hendes navn stammer fra hun var killing og nær var død af sult. Hun blev heldigvis fundet i sidste øjeblik og blev flasket op. Familien der fandt hende, kunne desværre ikke beholde Lucky og så tilbød vi, at tage hende i midlertidig "døgnpleje". Indtil der var fundet et nyt hjem til hende...Hun har været her siden og vi er rigtig glade for hende..

En ca. fødselsdag har hun fået af os... 10/8-08..

Norsk skovkat

DK Nobel-dream's Dream Boy

DK Nobel-dream's Dream Boy. Vi kalder ham Bølle.

Han er født d. 05.09.2011. Altså ca 6 mdr. ved indflytning. Hans farve er sort blotched tabby NFO n22.

Bølle er simpelthen bare skøn. Han er evig legesyg og meget blid og kærlig. Han er også rigtig god til killingene, har vi fundet ud af. Han ligger gerne og er babysitter, mens missemor går sig en tur :) Når de begynder at lege de små, så er han så kærlig og nænsom, at han aldrig ville kunne gøre dem forstræd. Så jeg er helt tryg ved ham, når han er sammen med vores killinger.

_________________________________________________________________________________________________________________

Ariel

Skønne Ariel.

Ariel er sidste skud på stammen af hunkatte. Hun er født november 2011. Hendes farve hedder sort tortie silver blotched tabby og hvid. Hun er rigtig dejlig og meget kælen. Hun vil også gerne lege med de små killinger, men hun er en anelse for hård ved dem, så hun får kun lov under opsyn indtil videre. Det er ikke fordi hun er ond eller aggressiv, men tror bare ikke hun ved hvor hårdt hun tager fat og så er mor her, jo lidt bange for, at hun kommer til at skade en af de små, så når jeg synes det er nok, så kommer hun ud lidt :)

Det var meningen at Ariel skulle have været brugt til avl, men hun havde desværre en arvelig og medfødt lidelse :( Et løst knæ, som gjorde at vi enten skulle få hende opereret eller aflivet, da hun havde meget ondt og slet ikke kunne støtte på benet i løbet af 2 uger. Så hun blev opereret og neutraliseret, så nu er hun kælekat :)

__________________________________________________________________________________________________________

Tøffe

Tøffe, som lille og Tøffe i dag <3

Tøffe er en plejekilling vi tog ind sommeren 2013, som blev fundet i en skov helt palle alene. Han vejede kun 540 g. og var syg og dårlig, men med hjælp fra vores dyrlægen blev han rask og han fik også lov at blive her <3 Han er ca født d. 12.06.2013.

Mulle

Mulle